Neler Yeni

AMD ekran kartı almayın!!!

panizher

80+ Silver
Bende ona rağmen Nvidia alana tilt oluyorum sonra 2 yıl sonra ya maddi zorlukta GPU değişmeye çalışıyor ya da geliyor forumda yok böyle şöyle fps im düştü diye konu açıyor
2 yıldır gtx1650super kullanıyorum hiç bır sıkıntısı yok ne fps düşmesi ne sıcaklık nede bir şey tek fanl ıolmasına rağmen

Eclipse

80+ Bronze
Sorunları eksikleri hepimiz biliyoruz diyip halı altına atınca boş konu oluyor. Nvidia karta vereceği parayla daha yüksek performans alabileceği AMD kartı birine önermekte bir sorun göremiyorum. Diretmek zaten hiçbir zaman doğru değil, altını çizerim.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Renderda daha iyi Nvidia.
Yayında daha az FPS kaybediyor ve daha kaliteli bir yayın sunuyor.
Nvidia Refleks özelliği "psikoloji" olarak işe yarayan bir özellik.
Oyunlarda optimizasyonu daha iyi.

"Sadece RTX açınca FPS'i az kaybediyor" diye bir olay yok.

Ha birde, Nvidia yayıncılara çok sponsorluk verir. büyük bir yayıncıysan Nvidia kart şart.
Fakat şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. Bence Nvidia Refleks özelliği işini yapan bir özellik. Açtığım her oyunda farkı hissedebiliyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
2 yıldır gtx1650super kullanıyorum hiç bır sıkıntısı yok ne fps düşmesi ne sıcaklık nede bir şey tek fanl ıolmasına rağmen
Bende 1650 Super kullanıyordum artık oyunlarda 4 GB darboğazı yemekten sattım 1070 aldım.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,828
İsim
Emre Zengin
AMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.

Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.

AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum 😀
Sürücü hataları olabilir bunun sebebi ise ya yazılımsal düzgün kurulmadı ya da donanım uyuşmazlığı oluyor. Donanım uyuşmazlığında ise BİOS sürümüne kadar dahil her şey etkili olabiliyor. Benim problemim 7 ay sürdü. XMP 1'e çekince bilgisayar açılırken donuyordu. XMP 2 de kullandığım için çökme hataları veriyordu. MSİ bu XMP 1 hatasını fixledi. 6 aydır sıkıntısız kullanıyorum bilgisayarı.

Pietre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Pietre Carvel
İyi oldu kardeşim tam apartman kapısından çıkıyordum bir AMD GPU almak için yoldan dödüm sağolasın.

panizher

80+ Silver
Bende 1650 Super kullanıyordum artık oyunlarda 4 GB darboğazı yemekten sattım 1070 aldım.
aşşırı güçlü oyunlarda olur öyle normal oyunlarda yüksek ayarlarda gayet iyi oynuyorum gtx1650superin tek eksisi 4gb olması evet yerine 1660super yada 3050 alınmalı

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
679
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
boş konuymuş :/

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
aşşırı güçlü oyunlarda olur öyle normal oyunlarda yüksek ayarlarda gayet iyi oynuyorum gtx1650superin tek eksisi 4gb olması evet yerine 1660super yada 3050 alınmalı
RX 6600 alırım her darboğaza girmez hem fps' im az olmaz. Niye 1660 Super veya 3050 alıyım ki

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Warzoneda en düşükte 3.6 GB Vram kullanıyor grafik arttıramıyorum oyunda :D

panizher

80+ Silver
RX 6600 alırım her darboğaza girmez hem fps' im az olmaz. Niye 1660 Super veya 3050 alıyım ki
değişir ya kişiden kişiye ben nvidia tercih ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

iphone ve android gibi kimisi android tercih eder benim gibi kimiside iphone

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Çok iyi bir kart.Tek sorununu görmedim.Minicik, kasada da yer kaplamıyor.

Top Bottom