- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,407
Neyse şimdi gidip 7200 TL'ye gelen ama neredeyse RTX 3070 performansı veren RX 6700 XT ekran kartını iade edeyim.
tamam kankaAMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.
Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.
AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum![]()
++++3 aydır hatasız 6500XT kullanıyorum. bir ara wattman aldım ilk başta sonra onuda çözdüm hemen.
her şey performans değil tühhNeyse şimdi gidip 7200 TL'ye gelen ama neredeyse RTX 3070 performansı veren RX 6700 XT ekran kartını iade edeyim.
hahahahahahNeyse şimdi gidip 7200 TL'ye gelen ama neredeyse RTX 3070 performansı veren RX 6700 XT ekran kartını iade edeyim.
Renderda daha iyi Nvidia.6700xt varken gidip de 3060 ti alanda ne bileyim, dlss diyorsunuz da fsr 2.0 çıktı hata diyorsunuz da hata ben almıyorum, orasını oynayım burasını oynayım oc yapayım undervolt yapayım derseniz zaten illaki hata alırsınız, şuan nvdia kartların amd kartlardan tek üstün olduğu nokta rtx açınca daha az performans kaybı onun harici saf güç olarak amd kartlar daha üstün ve daha ucuz bunu görmeyen fanboydur.
6900xt kullanıyorum zaten 3060ti bundan daha stabildiAMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.
Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.
AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum![]()
Bana AMD rodeon renk ayarlarını atar mısın profilimeNeyse şimdi gidip 7200 TL'ye gelen ama neredeyse RTX 3070 performansı veren RX 6700 XT ekran kartını iade edeyim.
Renk ayarı kullanmıyorum.Bana AMD rodeon renk ayarlarını atar mısın profilime
Bende ona rağmen Nvidia alana tilt oluyorum sonra 2 yıl sonra ya maddi zorlukta GPU değişmeye çalışıyor ya da geliyor forumda yok böyle şöyle fps im düştü diye konu açıyorBu arada birisi nvidia ekran kartı alıyorsa inatla AMD AL DAHA UCUZ DAHA İYİ AMD AL diyenlere cidden kıl oluyorum. PC'yi sen kullanmıyorsun reis adama dersin "kardeşim bu kart daha ucuz ve daha performanslı hangisini tercih edersin?" diye. FPS Grafiğini ve fiyatlarını atarsın sonra adam tercihini yapar. Bu kadar basit.
renk ayarlarını direk kapat bence daha iyi oluyorBana AMD rodeon renk ayarlarını atar mısın profilime