Neler Yeni

AMD ekran kartı almayın!!!

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Neyse şimdi gidip 7200 TL'ye gelen ama neredeyse RTX 3070 performansı veren RX 6700 XT ekran kartını iade edeyim.

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
AMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.

Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.

AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum 😀
tamam kanka

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
can
6700xt varken gidip de 3060 ti alanda ne bileyim :D, dlss diyorsunuz da fsr 2.0 çıktı hata diyorsunuz da hata ben almıyorum, orasını oynayım burasını oynayım oc yapayım undervolt yapayım derseniz zaten illaki hata alırsınız, şuan nvdia kartların amd kartlardan tek üstün olduğu nokta rtx açınca daha az performans kaybı onun harici saf güç olarak amd kartlar daha üstün ve daha ucuz bunu görmeyen fanboydur.

panizher

80+ Silver

SadeceSeyf

80+ Gold

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
6700xt varken gidip de 3060 ti alanda ne bileyim :D, dlss diyorsunuz da fsr 2.0 çıktı hata diyorsunuz da hata ben almıyorum, orasını oynayım burasını oynayım oc yapayım undervolt yapayım derseniz zaten illaki hata alırsınız, şuan nvdia kartların amd kartlardan tek üstün olduğu nokta rtx açınca daha az performans kaybı onun harici saf güç olarak amd kartlar daha üstün ve daha ucuz bunu görmeyen fanboydur.
Renderda daha iyi Nvidia.
Yayında daha az FPS kaybediyor ve daha kaliteli bir yayın sunuyor.
Nvidia Refleks özelliği "psikoloji" olarak işe yarayan bir özellik.
Oyunlarda optimizasyonu daha iyi.

"Sadece RTX açınca FPS'i az kaybediyor" diye bir olay yok.

Ha birde, Nvidia yayıncılara çok sponsorluk verir. büyük bir yayıncıysan Nvidia kart şart.

Erda Yıldırım

80+ Gold
AMD kartlar forumda ucuz diye sıklıkla öneriliyor, ve bir yere kadar da önerilmesinin doğru buluyorum ama bazen forumda sırf daha ucuz veya testlerde daha fazla FPS veriyor diye AMD önerildiği konular görüyorum. Bu yüzden kısa bir yazı yazmak istedim.

Bütçesi olmayan birine 6500XT önerebilirsiniz. Belki RX6600 de önerilebilir çünkü ucuz sayılır. Ama gidip ben RTX 3060Ti alacağım diyen birine ısrarla 6700XT gibi kartları dayatmaya çalışmayın. Tersini de yapmayın tabi kullanıcı AMD istiyorum diyorsa AMD alsın.

AMD kartların sürücü sorunlarını eksiklerini hepimiz az çok biliyoruz o yüzden çok bahsetmeme gerek yok sanırım. Sadece kimse Nvidia kartların tek farkı DLSS gibi düşünmesin diyorum 😀
6900xt kullanıyorum zaten 3060ti bundan daha stabildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renk ayarlari , AMD uygulaması falan hiç söylemiyorum bile.

panizher

80+ Silver
android ve ios gibi bir şey

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,311
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bu arada birisi nvidia ekran kartı alıyorsa inatla AMD AL DAHA UCUZ DAHA İYİ AMD AL diyenlere cidden kıl oluyorum. PC'yi sen kullanmıyorsun reis adama dersin "kardeşim bu kart daha ucuz ve daha performanslı hangisini tercih edersin?" diye. FPS Grafiğini ve fiyatlarını atarsın sonra adam tercihini yapar. Bu kadar basit.
Bende ona rağmen Nvidia alana tilt oluyorum sonra 2 yıl sonra ya maddi zorlukta GPU değişmeye çalışıyor ya da geliyor forumda yok böyle şöyle fps im düştü diye konu açıyor

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,372
İsim
Kadir
Bana AMD rodeon renk ayarlarını atar mısın profilime
renk ayarlarını direk kapat bence daha iyi oluyor
Konu hakkında tek bir görüşüm var;
Bence isteyen istediğini alsın ama şu fiyatlarda gidip RTX 3050 almasın da düşürsünler şu kartı cidden gereksiz pahalı 3060-3060TI hadi eyvallah performansı rakiplerine oranla fena değil yine RTX 2060 bile tokatlıyor 3050'yi ayıptır satış fiyatı komik :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,589
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom