alperennN
80+ Silver
gf210Kendisi ne kullanıyor acaba?
gf210Kendisi ne kullanıyor acaba?
Kendinizin bir yaşanmışlığı var mı AMD kartlar ile?
RX 6600XT kullanıyorum. Yeterince deneyimim oldu. Bundan önce yıllarca Nvidia da kullandım.Kendisi ne kullanıyor acaba?
Keşke bize yaşadığınız deneyimi ve sorunları da anlatsaydınız.RX 6600XT kullanıyorum. Yeterince deneyimim oldu. Bundan önce yıllarca Nvidia da kullandım.
Demek istediğim tam olarak bu. AMD almak isteyen alsın Nvidia isteyene de isterseniz AMD de var diyin ama bazı konularda konu sahibini 2 sayfa AMD kart almaya ikna etmeye çalışıyorlar…Bu arada birisi nvidia ekran kartı alıyorsa inatla AMD AL DAHA UCUZ DAHA İYİ AMD AL diyenlere cidden kıl oluyorum. PC'yi sen kullanmıyorsun reis adama dersin "kardeşim bu kart daha ucuz ve daha performanslı hangisini tercih edersin?" diye. FPS Grafiğini ve fiyatlarını atarsın sonra adam tercihini yapar. Bu kadar basit.
+736228282838 kardeşim adam rtx3060 alicm MSI mi zotac mi Asus mu diyor alta yorum 6600 al hocam diyorBu arada birisi nvidia ekran kartı alıyorsa inatla AMD AL DAHA UCUZ DAHA İYİ AMD AL diyenlere cidden kıl oluyorum. PC'yi sen kullanmıyorsun reis adama dersin "kardeşim bu kart daha ucuz ve daha performanslı hangisini tercih edersin?" diye. FPS Grafiğini ve fiyatlarını atarsın sonra adam tercihini yapar. Bu kadar basit.
6600 XT den 6700 XT geçtim arkadaşlar o kadar driver hatasına rağmen tüh.... Canavar bunlar canavar. Diğer fotoğrafı yükleyemiyorum dosya boyutu çok büyük diyor. Tabi ki büyük 6700 xt asus sonuçta falan dfgsdfasf