Neler Yeni

Öneri 🔥Amd🔥Ekran Kartı Almayın🔥

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Arkadaşlar yeni ekran kartı alacaklara sesleniyorum kim nedese desin Amd ekran kartı almayın şimdi size bu iki ayda deneyimlerimi anlatacam

Arkadaşlar ben bu 2 ayda 5 ekran kartı degiştirdim ilki gigabyte eagle rtx 3060 12gb
Bu karta sıcaklık problemi yaşadım yani kart 70 derecede kalması için fan devri yüzde 95 te çalışyor kimseye önermem bu modeli

Sonraki kart asus dual rtx 3060 12 gb
Arkadaşlar kartın sogutması iyi normal ama sesizligi mükemel çalışıp çalışmadıgını anliyamazsınız bu kartı sevdim

3 kart msi rtx 3060 ti kartın sogutması normal ama performansı harika ama 8gb gerçekten yemin ederimki yetmiyecek cull of duty worzonede drop bile yaşadım vram yüzde 99 kulanılıyor yeni alacaklar için aöyliyorum (uzun vadede kullanacak olanlar için) 8 gb vram almayın ne olursa olsun 12 gb almaya çalışın

4 kart arc a 770 arkadaşlar kartın saf gücü iyi de zatende 16 gb vram ama daha intelin ögrenecegi çok şey var bu daha deneme sıkıntı yaşadım evet ama güncelemelerle süzeliyor performans 3060 ti dan daha az ve dedigim gibi intel bu yolun başlangıcı da ilerde indirecegi kartlar daha iyi olacagna inaniyorum yine bunuda zengin olmayana tavsiye etmem almayın

5 kart dedimki amd kulanıyım saf gücüne fiyat performansına bakarak aldım rx 6700 xt dedimki amd gerçekten okadar kötü olamaz insanların dedigi gibi deniyim dedim arkadaşlar hayal kırıklıgına ugradım amd çok çok berbat bır yazılımı var yani msi afterburner bile düzgün çalışmiyor uv yapmaya çalışyorum voltajı biraz indirsem bile frekansıda indirmişim zaten direk pc siyah ekran veriyor ve reset atmak zorunda olursun ve driver ler hepsi siliniyor bide oyunlarda yada furmark testi yaparken sana dogru degerleri vermiyor fan hızı felan çünkü birden fazla uygulama kulandım hepsi başka bir şey söyliyor ya fan hızını amd nin kendi uygulamasından ayarliyorum kendi degerlerimi koyuyorum asla ona göre uymiyor softwer çok berbat yani invida gibi degil ya invida çok çok daha rahat daha kaliteli msi after burner çok iyi çalışır bütün uygulamalar iyi çalışır invidiada şimdi devam ediyim obs yle video kaydı yapacam oyun çöp gibi oluyor donma bile oluyor zatende uyunu ilk defa açtıgınızda çok donar kart nekadar güçlü olursa olsun ikinci üçüncü seferde düzelir
Dedimki belki sadece benim kartım dadır başka kart alsım rx 6700 sorunların bazıları aynı bazı yeni sorunlar bile var
Arkadaşlar belki bazıları beni yalanliyacak ama yemin ederimki bu bir gerçek diyorlarki sadece oyun oyniycaksan amd al abi sadece oyniycaksan bile alma invidia al rx 6700 xt yerine rtx 3060 12 gb al diyceklerki bu iki kart karşılaştırılmaz ben derimki karşılaştırılır ne olurki cull of duty de 120 fps yerine 90 100 fps alsan valoranta 600 fps yerine 500 550 almak ne fark ederki ya pc yi aadece oyun için alsan bile yemin ederimki ilaki bir işin düşer ilerde kanmayın saf güce invidia appel gibi sanki apple iphon kulaniyorsun daha az saf güç ama çok profesyonel yani yayın biel açtım rtx 3060 ile ya bir şey olmamış gibi oyun oyniyorsun çok iyi fps ya 2 5 fps düşüyor ya düşmiyor amd de açtım kasa sanki patlatacak fan sesinde sıcaklıktan fps te düşüyor ciddi bir şekilde oyuzzden diyorumki kanmayın saf güce vakıp almayın amd invidia gibi olması için yıllar lazım şimdide rtx 3060 12 gb döndüm çok mustakir çok profesyonel her işi görür vallaha ben okadar yazıyı allah rızası için yazdım başka bir şey için degil biliyorum insanlarda artık para yok alacaklarsa iyi bir şey alsınlar youtuberlara kanmasınlar herkes kendi manfatleri için çalışır bunu unutmayın
Çok linç yiyecem ama olsun herzaman hakı konuşuruz kendinize iyi bakın
dostum bence çok takma sen oyunu aç oyna ya, fan hızın emin ol %50 den %40 a düsünce en ufak bi değisiklik olmayacak hayatında, yorma kendini böyle gereksiz seylerle

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
ChatGPT ile okuması kolay hale getirilmiş versiyonu aşağıda arkadaşlar:

"Arkadaşlar, yeni ekran kartı alacaklara sesleniyorum. Kim ne dese desin, AMD ekran kartı almayın. Şimdi size bu iki aydaki deneyimlerimi anlatacağım.

Arkadaşlar, bu 2 ayda 5 ekran kartı değiştirdim. İlki Gigabyte Eagle RTX 3060 12GB'ydi. Bu karta sıcaklık problemi yaşadım. Yani kartın sıcaklık değeri 70 derece olması için fan hızı %95'e çıkıyordu. Kimseye bu modeli önermem.

Sonraki kart Asus Dual RTX 3060 12GB'ydi. Arkadaşlar, kartın soğutması iyi, normal ama sessizliği mükemmeldi. Çalışırken veya çalışmadığını anlamazsınız. Bu kartı sevdim.

1. kart MSI RTX 3060 Ti'ydi. Kartın soğutması normaldi, ama performansı harikaydı. Ancak 8GB gerçekten yetmiyor. Call of Duty Warzone gibi oyunlarda bile takılmalar yaşadım, VRAM kullanımı %99'a ulaşıyordu. Yeni alacaklar için (uzun vadede kullanacak olanlar için) 8GB VRAM almayın, ne olursa olsun 12GB almaya çalışın.
  2. kart Arc A 770'ydi. Arkadaşlar, kartın saf gücü iyi, zaten 16GB VRAM'e sahip. Ama daha Intel'in öğreneceği çok şey var, bu daha deneme aşamasında sıkıntılar yaşadım evet, ama güncellemelerle süzülüyor performansı. 3060 Ti'dan daha düşük performansa sahip ve dediğim gibi Intel bu yolun başlangıcı, ileride çıkaracakları kartlar daha iyi olacağına inanıyorum. Yine bunu zengin olmayanlara tavsiye etmem, almamalarını öneririm.
  3. kart dedim ki AMD kullanayım, saf gücüne ve fiyat performansına bakarak RX 6700 XT'yi aldım. Dedim ki AMD gerçekten o kadar kötü olamaz, insanların dediği gibi. Deneyeyim dedim. Arkadaşlar, hayal kırıklığına uğradım, AMD çok çok berbat bir yazılıma sahip. MSI Afterburner bile düzgün çalışmıyor. Voltajı biraz indirmeye çalışsam bile frekansı da indirmiş oluyorum, direkt olarak PC siyah ekran veriyor ve resetlemek zorunda kalıyorsunuz, driver'lar hepsi siliniyor. Bir de oyunlarda veya FurMark testi yaparken doğru değerleri vermiyor. Fan hızı gibi şeyler çünkü birden fazla uygulama kullanıyorum, hepsi farklı bir şey söylüyor. Fan hızını AMD'nin kendi uygulamasından ayarlıyorum, kendi değerlerimi koyuyorum, ama asla ona göre uymuyor. Yazılım çok berbat, NVIDIA gibi değil. NVIDIA çok daha rahat, daha kaliteli. MSI Afterburner çok iyi çalışır, bütün uygulamalar iyi çalışır. NVIDIA'da şimdi devam ediyorum OBS ile video kaydı yapacağım, oyun çöp gibi oluyor, donma bile oluyor. Zaten oyunu ilk defa açtığınızda çok donuyor, kart ne kadar güçlü olursa olsun ikinci veya üçüncü seferde düzelir.
Dedim ki belki sadece benim kartımdadır, başka bir kart alayım. RX 6700'de bazı sorunlar aynı, bazı yeni sorunlar bile var. Arkadaşlar, belki bazıları beni yalanlayacak, ama yemin ederim ki bu bir gerçek. Diyorlar ki, sadece oyun oynayacaksan AMD al abi, sadece oynayacaksan bile alma, NVIDIA al. RX 6700 XT yerine RTX 3060 12GB al, diyecekler. Ki bu iki kart karşılaştırılamaz. Ben derim ki karşılaştırılabilir. Ne olur ki Call of Duty'de 120 FPS yerine 90-100 FPS alsan, Valorant'ta 600 FPS yerine 500-550 FPS almak ne fark eder ki? PC'yi sadece oyun için alsan bile, yemin ederim ki illaki bir işin düşer ilerde. Kanmayın saf güce, NVIDIA Appel gibi sanki Apple iPhone kullanıyorsun. Daha az saf güç ama çok profesyonel. Yayın bile açtım RTX 3060 ile, hiçbir sorun olmadan oyun oynuyorsun, çok iyi FPS alıyorsun. 2-5 FPS düşse ne olur ki? Ya düşmüyor. AMD'de açtım kasayı sanki patlatacak, fan sesinden sıcaklıktan FPS düşüyor ciddi bir şekilde. O yüzden diyorum ki, kanmayın saf güce, vakıf olup AMD almayın. AMD NVIDIA gibi olması için yıllar lazım. Şimdi de RTX 3060 12GB'ye döndüm, çok müstakil, çok profesyonel, her işi görür vallahi. Ben o kadar yazıyı Allah rızası için yazdım, başka bir şey için değil. Biliyorum, insanlarda artık para yok, alacaklarsa iyi bir şey alsınlar, YouTuber'lara kanmasınlar, herkes kendi menfaati için çalışır, bunu unutmayın. Çok linç yiyeceğim ama olsun, her zaman haklı konuşuruz. Kendinize iyi bakın."

ChatGPT ile okuması kolay hale getirilmiş versiyonu aşağıda arkadaşlar:

"Arkadaşlar, yeni ekran kartı alacaklara sesleniyorum. Kim ne dese desin, AMD ekran kartı almayın. Şimdi size bu iki aydaki deneyimlerimi anlatacağım.

Arkadaşlar, bu 2 ayda 5 ekran kartı değiştirdim. İlki Gigabyte Eagle RTX 3060 12GB'ydi. Bu karta sıcaklık problemi yaşadım. Yani kartın sıcaklık değeri 70 derece olması için fan hızı %95'e çıkıyordu. Kimseye bu modeli önermem.

Sonraki kart Asus Dual RTX 3060 12GB'ydi. Arkadaşlar, kartın soğutması iyi, normal ama sessizliği mükemmeldi. Çalışırken veya çalışmadığını anlamazsınız. Bu kartı sevdim.

1. kart MSI RTX 3060 Ti'ydi. Kartın soğutması normaldi, ama performansı harikaydı. Ancak 8GB gerçekten yetmiyor. Call of Duty Warzone gibi oyunlarda bile takılmalar yaşadım, VRAM kullanımı %99'a ulaşıyordu. Yeni alacaklar için (uzun vadede kullanacak olanlar için) 8GB VRAM almayın, ne olursa olsun 12GB almaya çalışın.
  2. kart Arc A 770'ydi. Arkadaşlar, kartın saf gücü iyi, zaten 16GB VRAM'e sahip. Ama daha Intel'in öğreneceği çok şey var, bu daha deneme aşamasında sıkıntılar yaşadım evet, ama güncellemelerle süzülüyor performansı. 3060 Ti'dan daha düşük performansa sahip ve dediğim gibi Intel bu yolun başlangıcı, ileride çıkaracakları kartlar daha iyi olacağına inanıyorum. Yine bunu zengin olmayanlara tavsiye etmem, almamalarını öneririm.
  3. kart dedim ki AMD kullanayım, saf gücüne ve fiyat performansına bakarak RX 6700 XT'yi aldım. Dedim ki AMD gerçekten o kadar kötü olamaz, insanların dediği gibi. Deneyeyim dedim. Arkadaşlar, hayal kırıklığına uğradım, AMD çok çok berbat bir yazılıma sahip. MSI Afterburner bile düzgün çalışmıyor. Voltajı biraz indirmeye çalışsam bile frekansı da indirmiş oluyorum, direkt olarak PC siyah ekran veriyor ve resetlemek zorunda kalıyorsunuz, driver'lar hepsi siliniyor. Bir de oyunlarda veya FurMark testi yaparken doğru değerleri vermiyor. Fan hızı gibi şeyler çünkü birden fazla uygulama kullanıyorum, hepsi farklı bir şey söylüyor. Fan hızını AMD'nin kendi uygulamasından ayarlıyorum, kendi değerlerimi koyuyorum, ama asla ona göre uymuyor. Yazılım çok berbat, NVIDIA gibi değil. NVIDIA çok daha rahat, daha kaliteli. MSI Afterburner çok iyi çalışır, bütün uygulamalar iyi çalışır. NVIDIA'da şimdi devam ediyorum OBS ile video kaydı yapacağım, oyun çöp gibi oluyor, donma bile oluyor. Zaten oyunu ilk defa açtığınızda çok donuyor, kart ne kadar güçlü olursa olsun ikinci veya üçüncü seferde düzelir.
Dedim ki belki sadece benim kartımdadır, başka bir kart alayım. RX 6700'de bazı sorunlar aynı, bazı yeni sorunlar bile var. Arkadaşlar, belki bazıları beni yalanlayacak, ama yemin ederim ki bu bir gerçek. Diyorlar ki, sadece oyun oynayacaksan AMD al abi, sadece oynayacaksan bile alma, NVIDIA al. RX 6700 XT yerine RTX 3060 12GB al, diyecekler. Ki bu iki kart karşılaştırılamaz. Ben derim ki karşılaştırılabilir. Ne olur ki Call of Duty'de 120 FPS yerine 90-100 FPS alsan, Valorant'ta 600 FPS yerine 500-550 FPS almak ne fark eder ki? PC'yi sadece oyun için alsan bile, yemin ederim ki illaki bir işin düşer ilerde. Kanmayın saf güce, NVIDIA Appel gibi sanki Apple iPhone kullanıyorsun. Daha az saf güç ama çok profesyonel. Yayın bile açtım RTX 3060 ile, hiçbir sorun olmadan oyun oynuyorsun, çok iyi FPS alıyorsun. 2-5 FPS düşse ne olur ki? Ya düşmüyor. AMD'de açtım kasayı sanki patlatacak, fan sesinden sıcaklıktan FPS düşüyor ciddi bir şekilde. O yüzden diyorum ki, kanmayın saf güce, vakıf olup AMD almayın. AMD NVIDIA gibi olması için yıllar lazım. Şimdi de RTX 3060 12GB'ye döndüm, çok müstakil, çok profesyonel, her işi görür vallahi. Ben o kadar yazıyı Allah rızası için yazdım, başka bir şey için değil. Biliyorum, insanlarda artık para yok, alacaklarsa iyi bir şey alsınlar, YouTuber'lara kanmasınlar, herkes kendi menfaati için çalışır, bunu unutmayın. Çok linç yiyeceğim ama olsun, her zaman haklı konuşuruz. Kendinize iyi bakın."
chatgpt bile bazı yerleri düzeltememiş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
invidia kim tanımıyorum ama AMD nin çok hakkını yediğini düşünüyorum şöyleki AMD kartlarda genelde sıkıntı yaşayanlar sisteminde Stabilite
sorunu olan kullanıcılar.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx
Maymun AMD almak RX 6700 XT 3400 MHz O.C yapmak, kart siyah ekran vermek. Maymun şaşkın. o.O2o.O2
Maymun Anlamamak Amd Yayında İyi Olmamak, Maymun Anlamamak Programlar Uyuşmamak Windows Update Driver ile.
Maymun Anlamamak Kartlardan.

Mehm3t

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
662
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım
Çokta önemli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç