ImToretto
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,088
- İsim
- Emre
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
- 7emrek
Wow reis sinirli.Knk öncelikle bu kartları almadan önce konular açtım ve çoğunluk ne dediyse onu yaptım ben driver i kendim kurdum windowsa bırakmadım yinede ben neden çözümlerle ugraşıyımki ben tak kulanmak isterim ikincisi yazmamada sıkıntı var evet ama en azından aklımda degil amd kulanmadıysan boş yapma
Dostum bunca rx 6700xt kullanan kişi var. neden 10 kişinin sadece 1'i driver sorunu çekiyor bana söyler misin?
Ayrıca illa AMD kullanmama gerek yok yorum yapmak için. Senin gelip burada fanboyluk yapman garip.
Stabil sürüm kurmamışsındır bu yüzdendir sorunun. Hadi diyeyim herkes kendi kuruyor update'leri kapatıyor neden madem kullanan arkadaşlar "update'i kapatıp sizin dediğiniz stabil sürümü kurmama rağmen sorunlar devam ediyor" diye bir yazı görmedim ben bu forumda.
Bunca zaman burada insanlara yardımcı oldum. Gerek Amd önerdim gerek Nvidia.
Sizin yaptığınız hatalar yüzünden millete AMD almayın demen saçma zaten.
Ayrıca madem bu kadar millete sordun OBS konusunu neden sormadın aklın neredeydi?
Emin ol burada konu açsan 10 kişi görse illa 1'i gelip. "Kardeşim Render video işlerinde Amd kötüdür bilgin olsun" der. Bence burada kıvırıyorsun gibi geldi biraz he canım benim