Arkadaş biraz boş yapmış.
OBS ile kayıt alırken donmalar vs yaşanıyor demiş. Kardeşim sen kartı alırsan forumdan hiç birine danıştın mı eğer danıştıysan ve o kişi "kardeş OBS'te mükemmel kayıt alıyor" dediyse gel seni başından öpeceğim.
Burda AMD'yi savunan çoğu kişi biliyor ki YAYIN,KAYIT,RENDER yapılacaksa "invidia" alınsın.
Ben kendim invidia kullanıyorum. Fakat param olsa AMD'yi tatmak isterim. çünkü saf güç olarak invidia'yı geride bırakıyor 6700xt (RTX3060).
Driver sorununa geldiğimizde ise herkes bas bas bağırıyor. "Kardeşim Windows update kapatın stabil sürüm yükleyin ve kartı belirli bir müddet güncellemeyin"
Sen kendi kafana göre alıp driver'i windows abimize bırakırsan olacağı o.
Gelip burada fanboy'luk yapıyorsun bence. böyle sorunların olduğunu zaten herkes dile getirirken ve çözümleri varken sen çözüm için uğraşmadan "amd çok kötü,amd ekran kartı almayın"
Kaç kişi kullanıyor bu AMD ekran kartlarını millet bu kadar acınmıyor.
Neyse umarım okuduğunu anlama kabiliyetin vardır. Yazmada sıkıntı var sanırım biraz da.
Paran olsa amd deneri mi anlamadım? Parası olan amd'nin suratına bile bakmaz. Şu saf güç balonunu da artık bir kenara bırakın. DLSS destekliyorsa açıyorsunuz, kartın sana sunduğu teknolojilerin %90'ını sunmayıp, tek amacı dümdüz kart olan; saf güç, saf güç lafı dünyanın en boş muhabbeti. Bunu sana doğrudan söylemiyorum saf güç diyen herkese.
Kaç kişi kullanıyor derken amd'nin ekran kartında bir pazar payı yok ki, %10'luk pay AMD'deyken, rakibi %85
Rekabet kullanıcıya yarar, işlemcide bunu gördük fakat ekran kartında hala Nvidia'nın maalesef rakibi yok. Ve Nvidia, intel gibi değil. Son zamanlarda VRAM konusundaki tutumu hariç. Bir şey yaptıysa rakibinin ne yaptığına bakmıyor çıkartıp vuruyor masaya. Bu yüzden AMD'yi ekran kartı piyasasında hep ayakta bırakıyor, masaya oturtmuyor. İşlemcide masaya oturdu, hatta bir ara intel'i kaldırdı o masadan