Uygulama içinde kaliteyi farkettircek bir ayar yok9060xt karta sahibim en kaliteli grafikleri almak için direkt hrrhangi bir ayari oynamasam uygulamasından olur mu yoksa uygulamanın içinde kaliteyi artıran bazi ayarlar var mi yardimci olabilirmisiniz
amd uygulamasında çözünürlüğü düşürebilirsin sadece kalanları yalan dolan9060xt karta sahibim en kaliteli grafikleri almak için direkt hrrhangi bir ayari oynamasam uygulamasından olur mu yoksa uygulamanın içinde kaliteyi artıran bazi ayarlar var mi yardimci olabilirmisiniz
Dokunmuyorum o zamab çünkü ben en yüksej kaliteyi almak istiyorum oyunlardaUygulama içinde kaliteyi farkettircek bir ayar yok
Doku kalitesi ayarını standarttan yükseğe alabilirsin.Fakat bi etki ettiğini yada nvdiada ki gibi kenar yumuşatma ayarının etki etkiğini göremedim amd kontrol panelinde sıkıntı var galiba bilmiyorum9060xt karta sahibim en kaliteli grafikleri almak için direkt hrrhangi bir ayari oynamasam uygulamasından olur mu yoksa uygulamanın içinde kaliteyi artıran bazi ayarlar var mi yardimci olabilirmisiniz
Hocam valla bf6 oynuyordum grafikler asiri kötü geldi ultraya alsam da ayni lowa alsam da ayni gibiydi sorun oyunda herhalde amd panelinden ayarlayayim dedim ama bir seye dokunmuyum görüntüyu iyileştiren ayar yokmuşDoku kalitesi ayarını standarttan yükseğe alabilirsin.Fakat bi etki ettiğini yada nvdiada ki gibi kenar yumuşatma ayarının etki etkiğini göremedim amd kontrol panelinde sıkıntı var galiba bilmiyorum