Neler Yeni

Amd ekran kartı klip alma

Opehlia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
deniz asik
Hangi program ile yapabiliyoruz son 30 saniyeyi kaydetmeyi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcim i3 12100f.. İşlemci üzerinden klibi hangi program ile alabilirim ?
AMD yazılımıyla yapabilirsin kanka.
Kayıt ve yayın > Gelişmiş ayarlar (sol alt) > Ortam (sağ alt) > Oyun içi tekrar.

Bi Görüntü tekrarı var bir de Oyun içi tekrar. Oyun içinin süresi 15 veya 30 ama görüntü tekrarında daha büyük olabiliyor. Kısayol tuşlarından öğrenin kombinasyonunu, deneyin ikisini de hangisini severseniz.

Bys1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Behçet yiğit solmaz
AMD yazılımıyla yapabilirsin kanka.
Kayıt ve yayın > Gelişmiş ayarlar (sol alt) > Ortam (sağ alt) > Oyun içi tekrar.

Bi Görüntü tekrarı var bir de Oyun içi tekrar. Oyun içinin süresi 15 veya 30 ama görüntü tekrarında daha büyük olabiliyor. Kısayol tuşlarından öğrenin kombinasyonunu, deneyin ikisini de hangisini severseniz.
Tamamdir teşekkür ederim eve geçince deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Overwolf isimli uygulamaya bakabilirsiniz, ben kullanmadım ama klip ve ekran kaydı alınabiliyordu sanırım
Teşekkür ederim eve geçince deneyeceğim

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Son 30 veya 15 saniyeyi kaydedebiliyorsun kanka. Ama video içinden almak istiyorsan kırpabilirsin.
Aradığın özellik Replay Buffer, OBS'de mevcuttur ve aşırı sevdiğim hayat kurtaran bir özelliktir. AMD'nin yazılımlarında var mı bilmiyorum fakat NVIDIA Shadowplay'de de bu özellik vardır ve adı Instant Replay'dir (Anında Yeniden Oynatma).

AnhurChivas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Anhur Chivas
Steelseries GG'yi deneyebilirsin.

Bys1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Behçet yiğit solmaz
Aradigim özelligi medal tv de buldum arkadaslar. F8 e basarak son 15-30-45-60 istedigim zamanı seçip istedigim kalitede bir tuşla kaydedebiliyorum. İleride bu konuya bakacak kisilere siddetle tavsiye ederim kullanımı cok kolay.

Burak Aksoy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Burak
Merhaba.
Amd ekran kartımda valorant oynarken güzel anları klip alabileceğim bir program öneriniz varmı?
Xboxgame var klip almak için donanım yetersizliği uyarısı alıyorum. Buna benzer program önerir misiniz??
overwolf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,100
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom