Amd ekran kartı klip alma

Hangi program ile yapabiliyoruz son 30 saniyeyi kaydetmeyi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemcim i3 12100f.. İşlemci üzerinden klibi hangi program ile alabilirim ?
Overwolf isimli uygulamaya bakabilirsiniz, ben kullanmadım ama klip ve ekran kaydı alınabiliyordu sanırım

Hangi program ile yapabiliyoruz son 30 saniyeyi kaydetmeyi?

İşlemcim i3 12100f.. İşlemci üzerinden klibi hangi program ile alabilirim ?
AMD yazılımıyla yapabilirsin kanka.
Kayıt ve yayın > Gelişmiş ayarlar (sol alt) > Ortam (sağ alt) > Oyun içi tekrar.

Bi Görüntü tekrarı var bir de Oyun içi tekrar. Oyun içinin süresi 15 veya 30 ama görüntü tekrarında daha büyük olabiliyor. Kısayol tuşlarından öğrenin kombinasyonunu, deneyin ikisini de hangisini severseniz.

AMD yazılımıyla yapabilirsin kanka.
Kayıt ve yayın > Gelişmiş ayarlar (sol alt) > Ortam (sağ alt) > Oyun içi tekrar.

Bi Görüntü tekrarı var bir de Oyun içi tekrar. Oyun içinin süresi 15 veya 30 ama görüntü tekrarında daha büyük olabiliyor. Kısayol tuşlarından öğrenin kombinasyonunu, deneyin ikisini de hangisini severseniz.
Tamamdir teşekkür ederim eve geçince deneyeceğim

Overwolf isimli uygulamaya bakabilirsiniz, ben kullanmadım ama klip ve ekran kaydı alınabiliyordu sanırım
Teşekkür ederim eve geçince deneyeceğim

Son 30 veya 15 saniyeyi kaydedebiliyorsun kanka. Ama video içinden almak istiyorsan kırpabilirsin.
Aradığın özellik Replay Buffer, OBS'de mevcuttur ve aşırı sevdiğim hayat kurtaran bir özelliktir. AMD'nin yazılımlarında var mı bilmiyorum fakat NVIDIA Shadowplay'de de bu özellik vardır ve adı Instant Replay'dir (Anında Yeniden Oynatma).

Steelseries GG'yi deneyebilirsin.

Aradigim özelligi medal tv de buldum arkadaslar. F8 e basarak son 15-30-45-60 istedigim zamanı seçip istedigim kalitede bir tuşla kaydedebiliyorum. İleride bu konuya bakacak kisilere siddetle tavsiye ederim kullanımı cok kolay.

Merhaba.
Amd ekran kartımda valorant oynarken güzel anları klip alabileceğim bir program öneriniz varmı?
Xboxgame var klip almak için donanım yetersizliği uyarısı alıyorum. Buna benzer program önerir misiniz??
overwolf

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri