Amd ekran kartı kullanımı değişimi

Mertttt

80+
Reaksiyon skoru
2
Laptopumda iki tane ekran kartı var. Biri Amd Radeon Vega 8 Graphics, Diğeri ise Radeon RX560X Series.

Radeon software'de kontrol ettim ve bilgisayar Vega 8 ekran kartını kullanıyor ve oyunlar için uyulu olmadığını söylüyor. Nasıl RX560x ekran kartını kullanabilirim ?

oyunlarda rx560x ekran kartını kullanıcaktır bilgisayarınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

masaüstünde ise vega8 grafik kartını kullanıcaktır

driverlar kuruluysa eğer zaten oyunlarda ayarları yükselttiğin de rx560a geçer olmuyorsa biosta çift ekran kartı ayarı var o kapalı olabilir win 10 ise grafik ayarlarından hangi oyunda hangi kartın çalışacağını seçebilirsin, biosta kontrol et eğer açıkca aygıt yöneticisinden vega 8 i devre dışı bırakabilirsin bazı laptoplarda ekran gidebiliyor ama güvenli modda geri yükleyebilirsin

oyunlarda rx560x ekran kartını kullanıcaktır bilgisayarınız

masaüstünde ise vega8 grafik kartını kullanıcaktır
peki amd software'de rx560x performansını nasıl görebilirim ?

driverlar kuruluysa eğer zaten oyunlarda ayarları yükselttiğin de rx560a geçer olmuyorsa biosta çift ekran kartı ayarı var o kapalı olabilir win 10 ise grafik ayarlarından hangi oyunda hangi kartın çalışacağını seçebilirsin, biosta kontrol et eğer açıkca aygıt yöneticisinden vega 8 i devre dışı bırakabilirsin bazı laptoplarda ekran gidebiliyor ama güvenli modda geri yükleyebilirsin
acer laptoplarda insyde bios var bu ayar varmı bilmiyorum ben çift ekran kartı muhabbeti

ayar adı ne olarak geçiyor ?
lenovo da mrb graphics veya integrated olarak geçiyordu sanırım biosstan bakayım bi

ayar adı ne olarak geçiyor ?
Baktim simdi benim laptopta graphic device ayari olarak geçiyor bende ki bios ta insydeh20 ayarin discrete olmasi gerekiyor uma only olursa sadece vega 8 i kullanır bu uma only ise discrete yap ve sonra win10 üzerinden hangi uygulamada hangisini kullanacağını sec veya oyunlari yuksek grafikte ac ki rx560 a gecsin cok arkadas var ayarlari dusurunce fps daha da dusuyor diyen

Son düzenleme:
lenovo da mrb graphics veya integrated olarak geçiyordu sanırım biosstan bakayım bi

Baktim simdi benim laptopta graphic device ayari olarak geçiyor bende ki bios ta insydeh20 ayarin discrete olmasi gerekiyor uma only olursa sadece vega 8 i kullanır bu uma only ise discrete yap ve sonra win10 üzerinden hangi uygulamada hangisini kullanacağını sec veya oyunlari yuksek grafikte ac ki rx560 a gecsin cok arkadas var ayarlari dusurunce fps daha da dusuyor diyen
bende işe yaradı. csgo da ayarları en yükseğe aldım ve ekran kart kullanımı RX 560X e geçti

aslında iki ekran kartı birden çalışıyor şu anda %40 rx560x %20 vega 8

bende işe yaradı. csgo da ayarları en yükseğe aldım ve ekran kart kullanımı RX 560X e geçti

aslında iki ekran kartı birden çalışıyor şu anda %40 rx560x %20 vega 8
Vega 8 arkaplan da calisan bir seyler vsrsa onlarla ilgileniyordur alabildiğin kadar fulle her şeyi

rica ederim şunu rapor et> en iyi cevap olarak raporlayabilir misin

@Rambo Bıçağı neye kızdın şekerim

Geri