Neler Yeni

AMD EKRAN KARTI KULLANIP SORUN YAŞAMAYAN VAR MI?

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Soru biraz absürt farkındayım ama 1 kere alacağım için sormak istedim. şuan beklemedeyim zaten gaming gen saçma bir şekilde zam yaptı mantis 6700xt ye.
şimdi soruma döneyim, fiyat olarak 3060 ile 6700xt arasında belli bir fark yok ama performans olarak var maalesef. her oyunda dlls, ray tracing gibi şeylerde kullanılmadığı ve benimde yüksek ihtimalle en çok valorant oynayacağımı göz önüne alarak. sizede sormak istiyorum. bahsettiğim modellerde AMD mi NVİDİA mı?
Git "Nvidia" al kafan rahat olsun.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Servispoint bende pek kötü değildi. Araya vatanı sokmasam 3 günde işlem tamamdı ama kötü tarafı:
Bir sorun bulunamadı.

Benim gönderme sebebim CW idi aslında çok rahatsız etmiyordu ama tabii o zamanlar ilk pc cw ne falan çok bilmiyorum bi ses duydum direkt garanti :ROFLMAO:

Camı açmadan duyamıyodum bile ondan almadılar heralde duymamışlardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu çok şanssız durum ya bizim 3080 rog da oyundan oyuna çok saçma sesler çıkarıyor kaç milyar para veriyoruz. Gerçi şu 8-5nm geçiş sırasında daha çok yaşayacağız gibi.
panelin ortadan sorunlu monitör 3 farklı eleman benimle telefonla konuşarak zor buldular değişim belgesi aldım ama çok uğraştırdı ortadan 2 tarafı farklı renkti panel sorunluydu bariz bide araya hepsiburada girince değişimle beraber 7 ay monitörümü bekledim thh yardımı ile gönderdiler kampanyada almıştım bende

Servispoint bende pek kötü değildi. Araya vatanı sokmasam 3 günde işlem tamamdı ama kötü tarafı:
Bir sorun bulunamadı.

Benim gönderme sebebim CW idi aslında çok rahatsız etmiyordu ama tabii o zamanlar ilk pc cw ne falan çok bilmiyorum bi ses duydum direkt garanti :ROFLMAO:

Camı açmadan duyamıyodum bile ondan almadılar heralde duymamışlardır

Bu çok şanssız durum ya bizim 3080 rog da oyundan oyuna çok saçma sesler çıkarıyor kaç milyar para veriyoruz. Gerçi şu 8-5nm geçiş sırasında daha çok yaşayacağız gibi. En çok ASUS ve Asrock adı geçiyor bu CW konularında en az Sapphire (sadece Nitro) ve MSI (Sadece Gaming X/Z)
asusun mhz çok ufak daha fazla diye biliyorum

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,310
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
asusun mhz çok ufak daha fazla diye biliyorum
Çok ufak farklar etkilemez o kadar. MSI Gaming X kartların %90' ında (16 serisi hariç :D Bende bi 1650 Super vardı forumdan gelen boşta bile mutfaktan duyulacak sesler çıkatıyordu yükte %100 fan sesini bastırıyordu sen düşün) cw şikayeti duymazken 3080 rog gibi bir kartta duymam tesadüf değil açıkca kalitesiz iştir

NightWish2434

80+ Silver

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

NightWish2434

80+ Silver

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

NightWish2434

80+ Silver
ben kullanıyorum wattman sorunu alıyorum gerçekten sinir bozucu hala daha aynı sorunu yaşıyorum undervolt yapıyorum o da performanstan yiyor zaten. Başka bir arkadaşım daha kullanıyor şuana kadar hiç bir sorun yaşamadı ama sırf yazılım için nvidia alınır ben olsam nvidia alırdım
arkadaşın gibi şanslı olursam?

Git "Nvidia" al kafan rahat olsun.
ben bu yargıya ters bakıyorum iki markada yıllarını harcamış bu işe

psu hangi marka?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
arkadaşın gibi şanslı olursam?

ben bu yargıya ters bakıyorum iki markada yıllarını harcamış bu işe

psu hangi marka?
imzamda tam sistemim var

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
rx570 kullanıyorum sorun yaşamadım.

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Benim arkadaşta sapphire 6900xt var 4-5 aydır kullanıyor aldığı güne lanet ediyor crash yemediği oyun mavi ekran wattman vs görmediği gün yok denemediği driver kalmadı nerdeyse. Ama bir ara 2017 den kalma bir driver bulmuş onda sorun olmamış ama o driver'ı şimdi bulamıyor :)

Top Bottom