Neler Yeni

AMD EKRAN KARTI KULLANIP SORUN YAŞAMAYAN VAR MI?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
öyle tabi olm pc açılırken bile wattman yiyorsam benim sorunum değil önereceğin çözümüde denedim driver dceğiştim xmp 2 ye geçtim mhz düşürmekte istemiyorum var mı başka önerin
O zaman kartı garantiye yolluyorsun. Umarım denedim derken DDU da dediğim tiki tiklemişsindir.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Amannn ölümlü dünya sonuçta ne var yani 2 ayar 2 driver fazla indirip denediyseniz. Ölmezsiniz yha amd aldınız diye 25-30dk hangi driver iyi diye denemekten abartmayın bu kadar para verdiğiniz firma sorunlu ise.

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Mustafa
Soru biraz absürt farkındayım ama 1 kere alacağım için sormak istedim. şuan beklemedeyim zaten gaming gen saçma bir şekilde zam yaptı mantis 6700xt ye.
şimdi soruma döneyim, fiyat olarak 3060 ile 6700xt arasında belli bir fark yok ama performans olarak var maalesef. her oyunda dlls, ray tracing gibi şeylerde kullanılmadığı ve benimde yüksek ihtimalle en çok valorant oynayacağımı göz önüne alarak. sizede sormak istiyorum. bahsettiğim modellerde AMD mi NVİDİA mı?
ben kullanıyorum wattman sorunu alıyorum gerçekten sinir bozucu hala daha aynı sorunu yaşıyorum undervolt yapıyorum o da performanstan yiyor zaten. Başka bir arkadaşım daha kullanıyor şuana kadar hiç bir sorun yaşamadı ama sırf yazılım için nvidia alınır ben olsam nvidia alırdım

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
DDU ayarlarından Windows update' in otomatik sürücü indirmesini kapat en alttaki.
Sonra ddu ile driver' ı sil.
Bu sürümü kur
Alt tab at sonra

Warzone oynuyorsan da bu sürümü kur: Ama ben olsam 22.8.2 veya 22.5.2 kurarım. 22.5.2 AMD tarafında 3 tane versiyonu çıkan sürücü. Çok test edildi yani.
otomatik update her zaman kapalıydı şuanda 22.5.2deyim temiz kurulumla geçtim :D
AMD Software_ Adrenalin Edition 15.11.2022 13_29_13.png

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Şuan nasıl wattman yiyorsun mesela ne yaptığında?
en son yediğimde aynı gün 3 kere yedim pc açılınca discordu açtım sesliye girdim choremeyi açtım tekrar discorda girdiğimde siyah ekran verdi düzelttim uğraşıp video kayıtları var hatta win+ctrl+shift+b ile sürücüyü sıfırladım olmadı pcyi kapadım klasik amd sürücü ayarları geri yüklendi bildirimi neyse arkadaşa pardon falan dedim oyun geçtik dying light oynuyoruz biraz geçti yalan olmasın ne bilmiyorum yarım saat bi saat bişi yine siyah ekran save almadım uğraşıyorum sıfırlamaya falan mavi ekran verdi kapandı tekrar açıldı yine aynı bildirim akşamında lolde alt tab atarken yedim sınavlardan dolayı adam akıllı oynamadığım için yakın zamanda yaşamadım en son bi bu şekilde yaşadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Selam beyler Rx550 den RTX3090 a geçtim anladım ki nvidia kıralmış

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
en son yediğimde aynı gün 3 kere yedim pc açılınca discordu açtım sesliye girdim choremeyi açtım tekrar discorda girdiğimde siyah ekran verdi düzelttim uğraşıp video kayıtları var hatta win+ctrl+shift+b ile sürücüyü sıfırladım olmadı pcyi kapadım klasik amd sürücü ayarları geri yüklendi bildirimi neyse arkadaşa pardon falan dedim oyun geçtik dying light oynuyoruz biraz geçti yalan olmasın ne bilmiyorum yarım saat bi saat bişi yine siyah ekran save almadım uğraşıyorum sıfırlamaya falan mavi ekran verdi kapandı tekrar açıldı yine aynı bildirim akşamında lolde alt tab atarken yedim sınavlardan dolayı adam akıllı oynamadığım için yakın zamanda yaşamadım en son bi bu şekilde yaşadım

Garantiye gitmesi lazım gibi ya ama garanti de düzgün test etmiyor ki kartları. Başka bir sistem bulup kartı onda denemeye çalış

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben amd kullandım uzun süre sorun yaşamadım. Öneriyorum. Şuan rtx 3070 ti kullanıyorum ileride tekrar amd ye de dönerim

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,966
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Garantiye gitmesi lazım gibi ya ama garanti de düzgün test etmiyor ki kartları. Başka bir sistem bulup kartı onda denemeye çalış
yarın götüreceğim akbil bulamadım arkadaşımdan alıp gideceğim ama götüreceğim yerde servispoint :DDDDD

kartta kulaklığın içine gelicek kadar coilwhine var ayrıca

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,309
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
yarın götüreceğim akbil bulamadım arkadaşımdan alıp gideceğim ama götüreceğim yerde servispoint :DDDDD
Servispoint bende pek kötü değildi. Araya vatanı sokmasam 3 günde işlem tamamdı ama kötü tarafı:
Bir sorun bulunamadı.

Benim gönderme sebebim CW idi aslında çok rahatsız etmiyordu ama tabii o zamanlar ilk pc cw ne falan çok bilmiyorum bi ses duydum direkt garanti :ROFLMAO:

Camı açmadan duyamıyodum bile ondan almadılar heralde duymamışlardır

kartta kulaklığın içine gelicek kadar coilwhine var ayrıca
Bu çok şanssız durum ya bizim 3080 rog da oyundan oyuna çok saçma sesler çıkarıyor kaç milyar para veriyoruz. Gerçi şu 8-5nm geçiş sırasında daha çok yaşayacağız gibi. En çok ASUS ve Asrock adı geçiyor bu CW konularında en az Sapphire (sadece Nitro) ve MSI (Sadece Gaming X/Z)

Top Bottom