AMD EKRAN KARTI SAKIN ALMAYIN

merhabalar herkese iyi formlar

amd ekran kartı var elimde aktif olarak kulanıyorum 9070 xt sapphire nitro+ çok kötü almayın ben önceden 4060ti kulanıyordum ve bu kadar kötü çıkıcagını bilmiyordum amd ekran kartı sakın almayın
Tamam kanka

amd ekran kartı var elimde aktif olarak kulanıyorum 9070 xt sapphire nitro+ çok kötü almayın ben önceden 4060ti kulanıyordum ve bu kadar kötü çıkıcagını bilmiyordum amd ekran kartı sakın almayın
Anlaşıldı Komutanım Almıyoruz :D

Neden olduğunu, ne sorunlar yaşadığını anlatman daha etkili olur hocam. Yoksa gelen geçen kötü diyor her marka ve ürüne.

Bu çocuğu acilen yasaklayın buradan bir daha boş sıkıp durmasın milletin zamanını çalmasın.

Sakin nvidia marka ekran kartı almayın.aktif olarak kullaniyorum 3050 ti ekran kartli laptop çok kötü almayın ben önceden internet cafe de oynuyordum ve bu kadar kötü çıkacağını bilmiyordum nvidia ekran kartı sakın almayın 😂😂😂😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,281
Üyeler
188,226
Son üye
hakanaykutt
Geri