Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
OCCT, o çözünürlükte işe yarar inşallah.sokarız sıkıntı yok neyle sokayım yük alta
OCCT, o çözünürlükte işe yarar inşallah.sokarız sıkıntı yok neyle sokayım yük alta
deneriz şuan arkadaş oyun oynuyor. oyunu bitince atarım değerleriOCCT, o çözünürlükte işe yarar inşallah.
fanboylar yazmadı.kasa sahibi benim işte sonuçlar rx 5700 xt nitro gururla sunar
umarım sorun yaşamazsınızarkadaşlar yani fps oyunlarını 1920*1080 p oynanmalı zaten bide ultrada suan bu ayarlar oynarken grafikler düşük oynanıyor daha da serin oluyor macera aramaya gerek yok fp ürünü işte gayet iyi iyiki almışım
yok şuanda diyen var nvidia serin diyorlarYok hocam yaaa, Intel fanboy uydurması, AMD lerin ısınma sorunu milattan önceydi.
Hocam ama baya çözdüler.yok şuanda diyen var Nvidia serin diyorlar
Hocam bu değerler gayet normal ve aldığınız kartta iyi bırakın da bu değerlerde olsun (fanboy değilim), lütfen OCCT ile test yapıp atabilir misiniz? Hatta sizi de uğraştırmayalım buyurun test sonuçları. Bu arada burada karta laf atmıyorum kart yine iyi ben sadece cevaplarınıza ithafen bunu sunuyorum.arkadaşlar yani fps oyunlarını 1920*1080 p oynanmalı zaten bide ultrada suan bu ayarlar oynarken grafikler düşük oynanıyor daha da serin oluyor macera aramaya gerek yok fp ürünü işte gayet iyi iyiki almışım
atarız sıkıntı yokHocam bu değerler gayet normal ve aldığınız kartta iyi bırakın da bu değerlerde olsun (fanboy değilim), lütfen OCCT ile test yapıp atabilir misiniz? Hatta sizi de uğraştırmayalım buyurun test sonuçları. Bu arada burada karta laf atmıyorum kart yine iyi ben sadece cevaplarınıza ithafen bunu sunuyorum.
evetde fanboy arkadaşlar ısındığını idda ediyorlar amd ekran kartlarınıHocam ama baya çözdüler.
E hocam adı üstünde FANBOY.atarız sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
evetde fanboy arkadaşlar ısındığını idda ediyorlar AMD ekran kartlarını