Neler Yeni

AMD Ekran kartları güya ısınıyormuş RX 5700 XT !

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Halil
arkadaşlar yani fps oyunlarını 1920*1080 p oynanmalı zaten bide ultrada suan bu ayarlar oynarken grafikler düşük oynanıyor daha da serin oluyor macera aramaya gerek yok fp ürünü işte gayet iyi iyiki almışım

BMW_M4

80+ Bronze
Yok hocam yaaa, Intel fanboy uydurması, amd lerin ısınma sorunu milattan önceydi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
arkadaşlar yani fps oyunlarını 1920*1080 p oynanmalı zaten bide ultrada suan bu ayarlar oynarken grafikler düşük oynanıyor daha da serin oluyor macera aramaya gerek yok fp ürünü işte gayet iyi iyiki almışım
Hocam bu değerler gayet normal ve aldığınız kartta iyi bırakın da bu değerlerde olsun (fanboy değilim), lütfen OCCT ile test yapıp atabilir misiniz? Hatta sizi de uğraştırmayalım buyurun test sonuçları. Bu arada burada karta laf atmıyorum kart yine iyi ben sadece cevaplarınıza ithafen bunu sunuyorum.

isimsizüye

80+ Gold
Hocam bu değerler gayet normal ve aldığınız kartta iyi bırakın da bu değerlerde olsun (fanboy değilim), lütfen OCCT ile test yapıp atabilir misiniz? Hatta sizi de uğraştırmayalım buyurun test sonuçları. Bu arada burada karta laf atmıyorum kart yine iyi ben sadece cevaplarınıza ithafen bunu sunuyorum.
atarız sıkıntı yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ama baya çözdüler.
evetde fanboy arkadaşlar ısındığını idda ediyorlar amd ekran kartlarını

BMW_M4

80+ Bronze
atarız sıkıntı yok :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

evetde fanboy arkadaşlar ısındığını idda ediyorlar AMD ekran kartlarını
E hocam adı üstünde FANBOY.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
5700 XT ısınan bir GPU kişisel yorumlamaya gerek yok ayriyetten sistemdeki ekran kartı oyun limitleri veya fiziksel limitlemeden ötürü gücünün sadece yarısını kullanıyor. Sen GPU kullanımı %100 olsun da gör oradaki sıcaklığı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,236
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom