Neler Yeni

AMD Ekran kartları niye böyle ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Sisteminiz ne? (İmzada yazıyormuş pardon)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işlemci ve ekran kartı calculate sitelerinde %20 ye yakın bottleneck gösteriyor. Bu değerler hiç normal değerler değil.
sistemime formatta attım yakın zamanlarda csye kaç kez dosya doğrulama yaptım sil yükle yaptım unlost fps arttırmada yaptım xd ona rağmen bişey değişmedi valorant oynarken lol oynarken vs hiçbir sorun yok öncedende aldığım değerlerle aynı değerleri alıyorum

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
ismail
cs de ki drop sorunu şuan genel maalesef.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
sistemime formatta attım yakın zamanlarda csye kaç kez dosya doğrulama yaptım sil yükle yaptım unlost fps arttırmada yaptım xd ona rağmen bişey değişmedi valorant oynarken lol oynarken vs hiçbir sorun yok öncedende aldığım değerlerle aynı değerleri alıyorum
Burada garip bir sorun olduğu aşikar üstüne gidilse çözülür diye düşünüyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bilmiyorum hocam murat hocam falanda baktı bununla ilgili artık oc yapmaya kadar gitmiştim O kadar bıkmıştım orda üstünede değindi murat hocam

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Bende amd kart olarak rx 6700 kullanıyorum fakat sizin tek bir kart modeline bakıp bütün amd kartlar için yorum yapmanız doğru olmamış cs en yüksek ayarlarda 300 fps civarı alıyorum ve ekran kartı sıcaklığı 55-60 derece arası
bu kullandığım ikinci amd kartı. Kart bende de normal şartlarda yüksek preformans veriyor sorun performans kalitesi değil performansı veremeyişi.

hocam inanın baya uğraştım bilgisayarcıyla konuştum bulamıyorum sorunun kaynağını

Rahat en az 5 tane amd ekran kartı kullandım hiçbirinde forumlarda belirtildiği sorunları yaşamadım, insanlar yaşayınca yaşıyor yaşamayınca yaşamıyor demek ki. AMD niye böyle diye sorusunu sorulmaya değer bir soru olarak görmüyorum

cs de fps drop sorunu %90 cpu kaynaklıdır. GPU kaynaklı bir drop olma ihtimali çok az
AMD niye böyle diyişim ciddi soru olarak algılamayın lafın gelişi söylüyorum öyle. Büyük heves ve istekle alıp aldığımdan beri sorunlardan kurtulamayınca insan hem sinirleniyor hem üzülüyor

22.11.2 sürümünü kullanıyorum çok uzun zamandır RX 6400 ile hiç sorun yaşamadım bu sürümü deneyebilirsiniz isterseniz.
son sürümlerde sorun var sanırım bunu deneyeceğim teşekkürler

en son çıkan sürüm 23.4.3 kullanıyorum sebebi olabilir mi

Son düzenleme:

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,663
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
bu kullandığım ikinci amd kartı. Kart bende de normal şartlarda yüksek preformans veriyor sorun performans kalitesi değil performansı veremeyişi.

hocam inanın baya uğraştım bilgisayarcıyla konuştum bulamıyorum sorunun kaynağını

AMD niye böyle diyişim ciddi soru olarak algılamayın lafın gelişi söylüyorum öyle. Büyük heves ve istekle alıp aldığımdan beri sorunlardan kurtulamayınca insan hem sinirleniyor hem üzülüyor

Olabilir.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr

hocam ben 22.5.1 gibi sürümleride denedim yaza iş bulabilirsem eğer r5 5600 rtx3060 ikilisini alacağım (anakartıda b550 gaming v2 ye upgrade yapmayı düşünüyorum)

Son düzenleme:

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
alican mansuroğlu
sorun csde olabilir reis bende 6700 xt var gowda benzer problemi yaşadım ama diğer oyunlarda olmadı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,736
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sorun csde olabilir reis bende 6700 xt var gowda benzer problemi yaşadım ama diğer oyunlarda olmadı
bende sadece csde yaşıyorum dediğim gibi diğer oyunlarda bi problem yok ancak yinede yükselteceğim bazı oyunlarda kartın vrami yetmiyor falan (hikayeli oyunda oynuyorum rekabetçinin yanında)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,051
Üyeler
168,728
Son üye
Eryozk
Top Bottom