Lgoyü 80+ Silver Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2,129 Reaksiyon skoru 739 12 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 METSHEESH yazmış: rahmetli dedemin bir sozu vardi kaliteli 3060 yerine tek fanli 3060ti tercih ederim diye Devamı için tıklayın... Haydaaa gene girdik iki yol ayrımına hangisinden gideyimki
METSHEESH yazmış: rahmetli dedemin bir sozu vardi kaliteli 3060 yerine tek fanli 3060ti tercih ederim diye Devamı için tıklayın... Haydaaa gene girdik iki yol ayrımına hangisinden gideyimki
Kürşat Bey 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 22,564 Reaksiyon skoru 16,051 12 Mart 2023 #28 Lgoyü yazmış: Tamamdır o zaman ağır render yapmıyorum zaten çok hafif diğer işlere göre ileride ekran kartı yetmezse satar upgrade yaparım zaten teşekkürler yardım için Devamı için tıklayın... Rica ederim ama sen yinede benim demem ile hareket etme bu benim şahsi düşüncem
Lgoyü yazmış: Tamamdır o zaman ağır render yapmıyorum zaten çok hafif diğer işlere göre ileride ekran kartı yetmezse satar upgrade yaparım zaten teşekkürler yardım için Devamı için tıklayın... Rica ederim ama sen yinede benim demem ile hareket etme bu benim şahsi düşüncem