Amd Ekran Kartları Render Yapabilirmi?

Hocam son soru diye umuyorum kusura bakmayın HXKAHDOAJSKA

Yaptığım editler After Effects üzerinden 15-40 saniyelik dizi film karakterlerine editler bol efekt içeriyor ve program CUDA destekliyor ama öyle ağır profesyonel şeyler yapmadığımı farkettim bu olay için 6700XT yetmezmi ya aklıma takıldı performansı iyi bir kart çünkü (driver çökme sorunlarından korkmuyorda değilim...) Başka bir forumda 3060ti seçerken GDDR6 yerine GDDR6X önerdiler 400 TL farkla siz ne düşünüyorsunuz
rtx 3060ti rx 6700xtnin içinden geçer hatta rtx 3050 bile ezer

gddr6x olanı alabiliyorsanız alın gddr6ya göre iyi bir fark var

Ben inno ve biostar markalarını sevmiyorum ben uzun soluklu yenilikçi upgrade açık kalite fiyat performans sistemlerin peşindeyim yoksa Akakçe ye girer en düşük fiyat yapar atarım linklerini buraya şuan bir sistem ayarlıyorum sıvı soğutma için yabancı kaynakları geziyorum 15dk dir iyi mi? kötümü alırsa pişman olur mu ona bakıyorum

Ben inno ve biostar markalarını sevmiyorum ben uzun soluklu yenilikçi upgrade açık kalite fiyat performans sistemlerin peşindeyim yoksa Akakçe ye girer en düşük fiyat yapar atarım linklerini buraya şuan bir sistem ayarlıyorum sıvı soğutma için yabancı kaynakları geziyorum 15dk dir iyi mi? kötümü alırsa pişman olur mu ona bakıyorum
Hocam küçük bir soru sıkıştırıyorum araya biostar b550 mi asus b450 dragon mu😁

Aynen öyle hocam kimse pişman olacağı sistem almak istemez

Aynen öyle hocam kimse pişman olacağı sistem almak istemez
Sistem yapmış olmak için yapmamak lazım ileriyi düşünerek ben daha çok yatırım yapılması taraftarıyım ama performanstan da ödün vermeyeceksin 😅 dengeyi korumak lazım

Sistem yapmış olmak için yapmamak lazım ileriyi düşünerek ben daha çok yatırım yapılması taraftarıyım ama performanstan da ödün vermeyeceksin 😅 dengeyi korumak lazım
Ya ben şimdi 3060 kaliteli parça sistemmi tercih edeyim 3060Tİ size göre düşük parçalı sistemmi kimisi 3060 kimisi 3060Tİ diyor aşırı kararsız kaldim YA HDLAHDKABSH Beni en az 5 sene götürmesi gerekiyor sistemin (ara ara illakin upgradeler olucak)

Nvida kartların cuda desteği azımsanmayacak bir şey.Ben blender kullanıyorum.Amd ekran kartlarında HIP desteği var ama programda çökme meydana gelebiliyor.O yüzden sadece render için alacaksan nvidia al geç YouTube da iki kartın render performansları elbet vardır bakabilirsin

165 hz monitör olacağı için rekabetçi oyunlarda 165 fps altına düşmesin yeter (arada gow gta rdr felanda oynayacağım ama stabil 60 verirmi rdr felan 3060)

Ya ben şimdi 3060 kaliteli parça sistemmi tercih edeyim 3060Tİ size göre düşük parçalı sistemmi kimisi 3060 kimisi 3060Tİ diyor aşırı kararsız kaldim YA HDLAHDKABSH Beni en az 5 sene götürmesi gerekiyor sistemin (ara ara illakin upgradeler olucak)
O zaman Kaliteli 3060 al daha sağlıklı olacaktır dediğim gibi parça kalitesi iyi olan bir sistem seni rahat hissettirir

O zaman Kaliteli 3060 al daha sağlıklı olacaktır dediğim gibi parça kalitesi iyi olan bir sistem seni rahat hissettirir
Tamamdır o zaman ağır render yapmıyorum zaten çok hafif diğer işlere göre ileride ekran kartı yetmezse satar upgrade yaparım zaten teşekkürler yardım için

rahmetli dedemin bir sozu vardi kaliteli 3060 yerine tek fanli 3060ti tercih ederim diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,372
Üyeler
186,471
Son üye
natcro17
Geri