AMD ekran kartlarında sizce en iyi marka hangisi

Sizce en iyi amd ekran kartı üreticisi

• MSI

• ASROCK

• GIGABYTE

• POWERCOLOR

• XFX

• SAPPHIRE

• ASUS

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
En iyi marka yoktur, üst seviye model vardır, red devil, nitro+, taichi, tuf, aorus vb

Amdde sapphireden sasmayacan ya mining yapan birinde görmüştüm 5700xt olan rog sapphirein pulse serisinden daha çok isiniyordu pulse giriş seviye ve iki fanlı rog üst seviye ve 3 fanlı sen düşün

yeston markasını bilmediğim için koymadım ama istersen koyabilirim onu da sorun değil yani :D ama yeston sakura da çok tatlı bi tasarım ya ama sıralamada powercolor red devile ikinci sırayı vermeni beklerdim :D
Aslın'da powercolor Red devil'ı 2'ci sırada düşünebilirsin Çünkü 1'ci Sıradaki AMD'nin Referans Modeli zaten AMD Ekran kartlarını değil içindeki Çip'leri vs. Üretiyor bu yüzden Seni. Bahsettiğin şekilde Ekran kartı firması sayılmaz bu yüzden Powercolor'ı 2'ci düşünebilirsin

Ayrıca Normal'de PowerColor 1'ci sıraya koymamamın sebebi gittikçe kartlarını inceltmeleri
Önceden mesela RX6900XT veya RX 7900XTX'e bak bi baya kalın ve Kalın,Ağır Olması insanı daha premium ve kaliteli Hissettiriyor Tıpkı Asus TUF gibi
Ama yeni 9000 serisine bak tüm kartları incecik yapmışlar artık dandik hissetiriyor
Yoksa Ön tasarımınıda bir tık düzeltse Kesinlikle 1'ci Olabilir ama işte yapmıyorlar inatla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim sıralamam tahmini şu şekil olurdu

1. Gigabyte aorus (özellikle aorus diğer modelleri pek hoşuma gitmiyor)
2. Yeston Sakura
3. Sapphire
4. XFX veya Powercolor (ikiside güzel ve sadeler ama hangisi öne koyarım bilmiyorum)
5. Asrock
6. Asus

Asrock konusunda bence en büyük sebebi seçtikleri Şeffaf madde aşırı kötü sanki cama rgb renk tutuyormuş gibi bence bundan dolayı asrock kötü gözüküyor onun dışında ben asrock tasarımdan memnunum
Hocam sıralamanız hatalı çünkü yazım'da da dedim En iyi Modeli Seçmiyoruz En iyi markayı seçiyoruz Mesela 1 Gigabyte koymuşsunuz Evet Aorus çok güzel ama diğer modeller rezil sırf aorus güz l diye birinci olması saçma yoksa bende 1 veya 2'ci sıraya Asus'ü koyardım Asus TUF için ama diğer modelleri ve çeşitliligi göz önünde bulunduruyoruz

Asrock konusunda katılmıyorum şefaf olması sorun değil sorun renkler ve şeffaf olan maddenin kalitesiz olması
Mesela RTX 5080 Galax'a Bakın o'da şefad Ama Çok iyi gözüküyor

Yani Asrock Renk seçimini düzeltse ve şeffaf olan şeyi kaldırsa veya daha güzel bir malzemeden yapsa Galax gibi Zaten kesinlikle 1'ci olur Çok güzel zaten taichi ve stend legend modelleri

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Çok bi esprisiyok baktımda ASUS'un tasarımlarına hastayım bende çok kaliteli hissettiriyor.

Alıntıyı görüntüle
genel olarak benim aşırı hoşuma gidiyor asusta ise kartın kalın oluşu kartı asil gösteriyor ama powercolor da estetik bir tasarım var kartı taktıntan sonra şeytan ambleminin kırmızı yanması kartın geniş kısmında ki kırmızı ışıklı kenarları ve bunun yanında ise red devil serisisn soğutması ve performansı gerçekten çok iyi
Aslın'da powercolor Red devil'ı 2'ci sırada düşünebilirsin Çünkü 1'ci Sıradaki AMD'nin Referans Modeli zaten AMD Ekran kartlarını değil içindeki Çip'leri vs. Üretiyor bu yüzden Seni. Bahsettiğin şekilde Ekran kartı firması sayılmaz bu yüzden Powercolor'ı 2'ci düşünebilirsin

Ayrıca Normal'de PowerColor 1'ci sıraya koymamamın sebebi gittikçe kartlarını inceltmeleri
Önceden mesela RX6900XT veya RX 7900XTX'e bak bi baya kalın ve Kalın,Ağır Olması insanı daha premium ve kaliteli Hissettiriyor Tıpkı Asus TUF gibi
Ama yeni 9000 serisine bak tüm kartları incecik yapmışlar artık dandik hissetiriyor
Yoksa Ön tasarımınıda bir tık düzeltse Kesinlikle 1'ci Olabilir ama işte yapmıyorlar inatla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sıralamanız hatalı çünkü yazım'da da dedim En iyi Modeli Seçmiyoruz En iyi markayı seçiyoruz Mesela 1 Gigabyte koymuşsunuz Evet Aorus çok güzel ama diğer modeller rezil sırf aorus güz l diye birinci olması saçma yoksa bende 1 veya 2'ci sıraya Asus'ü koyardım Asus TUF için ama diğer modelleri ve çeşitliligi göz önünde bulunduruyoruz

Asrock konusunda katılmıyorum şefaf olması sorun değil sorun renkler ve şeffaf olan maddenin kalitesiz olması
Mesela RTX 5080 Galax'a Bakın o'da şefad Ama Çok iyi gözüküyor

Yani Asrock Renk seçimini düzeltse ve şeffaf olan şeyi kaldırsa veya daha güzel bir malzemeden yapsa Galax gibi Zaten kesinlikle 1'ci olur Çok güzel zaten taichi ve stend legend modelleri
mesela dediğin gibi eski kartlarına daha çok tasarımda özen gösterirdi bence en iyi tasarımı da rx 580 olabilir arka plakasında pentegram detayı ve bir de ön kısmında şekilli bi red devil yazısı çok iyi duruyor ya
1744534872086.png
1744534897663.png

Power Color Red Devil ve Sapphire Nitro+ bence top seviye kartlar. Hem tasarım hem de soğutma olarak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri