AMD FreeSync kapatınca ekran kafayı yiyor !!!

HeCcToR

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,
Samsung Odyssey G65B 32 inç 240hz 2K monitor kullanıyorum. Monitoru kutusundan çıkan DP kablosu ile kullanmaktayım. Fakat sorun şu, Freesync açık iken AMD denetim masasından hiç sorun yok ama ne zaman kapatsam(Rekabetçi shooting oyunlarda kapatmam gerekiyor) ekran kafayı yiyor. Oyun oynarken kapattığımda sıkıntı yok fakat Chrome da dolaşırken ya da paylaştığım videodaki gibi mouse u uygulamalar üzerinde dolaştırdığımda bu şekilde kafayı yiyor. Amacım Freesync kapalı bir şekilde monitoru kullanabilmek. HDR açınca boş Chrome sayfasında bile duramıyorum o zamanda çok kasıyor Freesync açık olsa bile o da ayrı bir mesele.
Videoyu Drivedan paylaşıyorum:

kardom monitörün yazılımında sorun var galiba fakat kardom 240hz de değilde bi tık altına çekip dener misin bazen böyle yapınca düzeliyor kardo

Merhaba internette araştırdığımda millet dandik kablo kullanmaktan oldugunu belirtiyor ve çözüm olarak kutudan çıkan kabloyu kullanın diyorlar.
Ben zaten kutudan çıkan DP kablosunu kullanıyordum fakat şimdi PS4 kutusundan çıkan HDMI kabloyu taktım ve sorun çözüldü.

Merhaba sorun çözülmemiş yeni bir video yüklüyorum fikir oluşturması açısından şöyle saçma bir şey oluyor.

Geri