Tsunade
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 115
- İsim
- Tsunade m
Amd Fsr 3.0 Biliyorsunuzki Starfield ile duyurulması bekleniyordu ama dün duyuruldu bilmeyenler varsa hepsini aşşağıda amdnin resmi sitesinden aldığım bilgilerle açıklıyorum bu konu hakkımdaki bilgimide aşşağıda belirticeğimdir
AMD FSR 3.0 DLSS 3 KARŞISINDA RAKİP OLABİLECEKMİ 2 KAT FPS VEREBİLECEKMİ ?
Ben şahsen amd fsr 3'de frame generition beklemiyordum ama geliceği belirtildi ve bu da demek oluyorki 2 kat fps yani evet verebilecek
HANGİ KARTLARA GELİCEK?
Frame generition özelliği Amd tarafında RX 5700 üstündeki kartları Desteklenicek Önerilen RX 6000 Üstü Nvdia Tarafında ise RTX 200 serisi üstü destekleyen RTX 3000 serisi üstü önerilen
Fsr 3.0 destekliyecek ama frame generition desteklemiyecekler Amd tarafında RX590 üstü destekliyecek önerilen RX5000 serisi üstü destekliyecek Nvdia tarafında ise GTX 10 serisi ve üstü destekliyecek önerilen RTX 2000 ve üstü
İLK HANGİ OYUNLARA GELİCEK ?
Gelicek 12 tane oyun burdan dikkatımı çeken cyberpunk
ÖNEMLİ BİLGİ:Fsr 3.0 ilk Immortals of Aveum,Forspoken Oyunları ile çıkması bekleniyor
DÜŞÜNCELERİM:Bence rx 5000 serisinin bile frame generition desteklemesi mükemmel rtx 3000 ve 2000 kullanıcıları içinde frame generition sevindirici bir haber olmuştur umarım starfield dlss ile çıkmayacak bende fsr 3.0 ile oynarım diye düşünüyordum çıkınca ön yükleme bile yapmıştım ama maalesef ileride çıkıcaktır büyük ihtimal
Meraklısı İçin bütün bilgiler: https://community.amd.com/t5/gaming/first-look-at-amd-fidelityfx-super-resolution-3/ba-p/626581
sorularınız varsa sorabilirsiniz iyi günler
AMD FSR 3.0 DLSS 3 KARŞISINDA RAKİP OLABİLECEKMİ 2 KAT FPS VEREBİLECEKMİ ?
Ben şahsen amd fsr 3'de frame generition beklemiyordum ama geliceği belirtildi ve bu da demek oluyorki 2 kat fps yani evet verebilecek
HANGİ KARTLARA GELİCEK?
Frame generition özelliği Amd tarafında RX 5700 üstündeki kartları Desteklenicek Önerilen RX 6000 Üstü Nvdia Tarafında ise RTX 200 serisi üstü destekleyen RTX 3000 serisi üstü önerilen
Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling and Frame Generation | |
AMD | NVIDIA |
Supported: AMD Radeon™ RX 5700 and above Recommended: AMD Radeon™ RX 6000 Series and above | Supported: NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above Recommended: NVIDIA GeForce RTX™ 30 Series and above |
Fsr 3.0 destekliyecek ama frame generition desteklemiyecekler Amd tarafında RX590 üstü destekliyecek önerilen RX5000 serisi üstü destekliyecek Nvdia tarafında ise GTX 10 serisi ve üstü destekliyecek önerilen RTX 2000 ve üstü
Supported and Recommended Hardware for using AMD FSR 3 with Upscaling ONLY | |
AMD | NVIDIA |
Supported: AMD Radeon™ RX 590 and above Recommended: AMD Radeon™ RX 5000 Series and above | Supported: NVIDIA GeForce® GTX 10 Series and above Recommended: NVIDIA GeForce RTX™ 20 Series and above |
İLK HANGİ OYUNLARA GELİCEK ?
Gelicek 12 tane oyun burdan dikkatımı çeken cyberpunk
ÖNEMLİ BİLGİ:Fsr 3.0 ilk Immortals of Aveum,Forspoken Oyunları ile çıkması bekleniyor
DÜŞÜNCELERİM:Bence rx 5000 serisinin bile frame generition desteklemesi mükemmel rtx 3000 ve 2000 kullanıcıları içinde frame generition sevindirici bir haber olmuştur umarım starfield dlss ile çıkmayacak bende fsr 3.0 ile oynarım diye düşünüyordum çıkınca ön yükleme bile yapmıştım ama maalesef ileride çıkıcaktır büyük ihtimal
Meraklısı İçin bütün bilgiler: https://community.amd.com/t5/gaming/first-look-at-amd-fidelityfx-super-resolution-3/ba-p/626581
sorularınız varsa sorabilirsiniz iyi günler