Amd FX 8320 işlemciye nasıl Overclock Yapılır ?

musti3364

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Amd FX 8320 Bir işlemci ve Msi 970 gaming anakartım var Overclock yapmak istiyorum fakat internetden baktım voltajlarla oynamak gerekiyormuş voltajı ile oynamadan nasıl Overclock yapabilirim veya kaç volt yapmalıyım İşlemcinin Ghz sini 3.5Ghz den 4.1Ghz ye çıkarmak istiyorum ekran kartım GTX 1060 6GB PSU: FSP 500 W İşlemci soğutucusu: Cooler Master Hyper 212 Şimdiden yardımınız için teşekürler Birde Overclock yapmama rağmen darboğaz olur mu ?

Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi Amd FX 8320 Bir işlemci ve Msi 970 gaming anakartım var Overclock yapmak istiyorum fakat internetden baktım voltajlarla oynamak gerekiyormuş voltajı ile oynamadan nasıl Overclock yapabilirim veya kaç volt yapmalıyım İşlemcinin Ghz sini 3.5Ghz den 4.1Ghz ye çıkarmak istiyorum ekran kartım GTX 1060 6GB PSU: FSP 500 W İşlemci soğutucusu: Cooler Master Hyper 212 Şimdiden yardımınız için teşekürler
işlemcinin boost hızından baslayarak voltajı hafif hafif yükselerek devam edebilirsniz her yükseltmede stres testleri ile destekle ki kararsızlık olmasın

Voltajı yükeseltmeden yapabilme imkanı yok mu ben bu işlerde biraz acemiyimde

güzel soğutursan 5/6ghzlere çıkartırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,539
Üyeler
192,398
Son üye
HüseyinRaşit
Geri