S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
üzerrrrr hemde RTX demek daha havalı nvidia al
amd ekran kartı ben kolay kolay kullanmam daha bilgisayardan soğutuyor adamı bir wattman laben hiç amd kullanmadım ancak sürücülerin çöktüğünü çok duydum doğrumudur?
kral o kartla şuankiler için deneyim aktarmak mantıklımı sence2008 yılında çıkan atı radeon 4830 kartını kullanıyorum, üstelik internet cafe çıkması 2-3 defa anca ekran kartından kaynaklı çökme olmuştur güvenerek alabilirsiniz.
Hocam alicaginiz modele göre değişir ve bunu araştırmalisinizben hiç amd kullanmadım ancak sürücülerin çöktüğünü çok duydum doğrumudur?
5 Yıldır Kullanıyorum Bir Sıkıntısı Yokben hiç amd kullanmadım ancak sürücülerin çöktüğünü çok duydum doğrumudur?
2022 Mayıs ayında bilgisayarı topladım ekran kartı olarak Asus Dual RX 6600 aldım ama bir kere bile wattman hatası sürücü silme gibi sorunlarla karşılaşmadım şuan tek yaşadığım problem ETS 2 oyununda bu sorun oyuna girdikten yaklaşık 15 dakika sonra DirectX sürümünde amdxx64.dll hatası verip atıyordu 1 ay öncesine kadar düzeldi mi bilmiyorumben hiç amd kullanmadım ancak sürücülerin çöktüğünü çok duydum doğrumudur?
üzer diyenler nvdia kullanıyo kanka 6 yıldır falan amd kullanıyorum önceki kartım rx 560 dı onda bile sadece 3 kere siyah ekran yedim yeni kartta daha hiç hata almadım aradakı fiyat farkı nvdia için değmez