AMD gpu vs NVİDİA gpu

Aynı fiyat olsalar Nvdia seçerim.Oyunda wattman yemek can sıkabiliyor.Dünya paralar bayılıyoruz çünkü.
wattman yeni nesil kartlarda bulunmuyor.
15 senedir nvidia kullanıyorum daha hiç hata almadım.yan komşum amd kullanıyor oyun oynarken sürekli hata veriyor,atıyor.
ve komşunuzla örnegin ne alakası var :D yeni nesil amd kartları gayet stabil çalışıyo şunu kafanıza ne zaman sokucaksınız videosu bile çekildi abdullah abi acikladi tabii ki ayni fiyat olsa nvidia alır herkes ama bu fiyatlarda amd

nvidiada son çıkan sürücüde vrm hatası var .d
hata verme şansı Nvidiada da var şunu ne zaman anlayacaksınız ya :D şuanki fiyatlarda AMD.
Nasıl bir hata tam olarak kurulum devam edemiyor gibi bir hata mıdır?

ve komşunuzla örnegin ne alakası var :D yeni nesil amd kartları gayet stabil çalışıyo şunu kafanıza ne zaman sokucaksınız videosu bile çekildi abdullah abi acikladi tabii ki ayni fiyat olsa nvidia alır herkes ama bu fiyatlarda amd
Mustafa Zahid: "Bu yüzden de insanlar ezbere kaçıp "AMD sürücü problemli." tarzında şeyler söyleyip almıyor, aldırtmıyor."
:D

RX 6000 serisi sorun kaldırdı RX 500 serisi çok sorun vardı diye biliyorum

nvidiada son çıkan sürücüde vrm hatası var .d

Nasıl bir hata tam olarak kurulum devam edemiyor gibi bir hata mıdır?
direkt oyunlarda VRM'in kullanmasına izin vermiyor. oyunlar kapanıyor veya hata veriyor. 1 hafta önce görmüştüm. düzeltildi mi bilmiyorum.

direkt oyunlarda VRM'in kullanmasına izin vermiyor. oyunlar kapanıyor veya hata veriyor. 1 hafta önce görmüştüm. düzeltildi mi bilmiyorum.
Geçenlerde yeni güncelleme yaptılar, düzeltilmiş olabilir.

6700xt kartında wattman yiyen az da olsa var.Ben pandemiden önce telefonu,ps4’ü ve üstüne biraz para ekleyerek sistem toplayacaktım ancak fiyatlar uçtu ve o zamandan beri uğraşıyorum.Bilgisayar aldıktan sonra da uğraşmak istemiyorum.Eğer hata alırsam diye arada kaldım

6700xt kartında wattman yiyen az da olsa var.Ben pandemiden önce telefonu,ps4’ü ve üstüne biraz para ekleyerek sistem toplayacaktım ancak fiyatlar uçtu ve o zamandan beri uğraşıyorum.Bilgisayar aldıktan sonra da uğraşmak istemiyorum.Eğer hata alırsam diye arada kaldım
Bilgisayardan anlamayan 'ezberci' elemanların bir kaçı PSU'sunun yetmemesi, aşırı yüksek sıcaklık gibi sebeplerden kaynaklı bilgisayarının ekranı gitmesi veya kapanması durumunda aslında olanı bilmediği için ekran kartına böyle şeyler diyor olabilir. Ben uzun süredir forumdayım ve RX 6000 serisinde daha "Wattman hatası alıyorum." adı altında bi' başlığa rastlamadım.

sadece 1 tane hata aldım. windows sürümüyle alakalıydı. çözdüm. 3.5 aydır sorunsuz kullanıyorum.
1656579773743.png

Atmayın bu oku zehirli işte bu ok.

Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
F/P ama hata verme şansı olan amd mi?
Pahalı ama kafanı ağrıtmayacak nvidia mı?
Gpularda her zaman hata payı vardır 2.5-3 senedir amd kullanıyorum 1 tane hata vermedi ve şuanki fiyatlarda ise amd baya bir üste çıkıyor nvidiaya göre.

Birde, wattman AMD EKRAN KARTI kullandığın için olan bir şey değil. Aynı hata Nvidia da farklı bir şekilde karşına çıkabilir. çünkü Wattman sistemin stabilitesini koruyan bir yazılım gibi bir şey. ve aşırı agresif. sistemde herhangi bir stabilite bozukluğu tespit ettiği anda o meşhur "wattman hatası" denilen yazıyı önüne getiriyor. Ekran kartını bir süre durduruyor(hatırladığım kadarıyla) sonra geri açıyor. Bu stabilite sorunu her şeyden kaynaklanabilir. Kiminde bios sürümünden dolayı kiminde ramlerden dolayı kiminde psudan dolayı kiminde ise ekran kartından dolayı olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,017
Üyeler
190,850
Son üye
Sevda Taş
Geri