https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BT71KFTQ kesinlikle bunu al 11.11 de bekleme bindirim olabilir bu ram çok fiyat performans üst düzey çiplerle geliyor fiyatı da uygun diğer ramlere nazaran
aynısı hocam rgb li versiyonu sadece daha pahalıhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BT24GYYV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1 bende öyle düşünüyorum hocam biraz ışıklı olsun dedim bu model chipleri nasıldır acaba aynı kalitemidir
Valla Tr piyasasında cl34 7000 mhz modeller 6k dan başlıyor el mahkum bundan alacağım intel sistem olsa daha kararlı çalışırdı büyük ihtimalle lakin bütçe yetmiyor inteleaynısı hocam rgb li versiyonu sadece daha pahalı
hocam bi sıkıntı olmaz kararlılık konusunda merak etmeyinValla Tr piyasasında cl34 7000 mhz modeller 6k dan başlıyor el mahkum bundan alacağım intel sistem olsa daha kararlı çalışırdı büyük ihtimalle lakin bütçe yetmiyor intele
4070ti ı 5600g ile kullanıyorum aldığımdan beri ddr5 geçeceğim diye benim açımdan büyük uprage oluyor bu iş gerçi 2k da fazla fark etmez herhalde@slmslmslm patriot senle bana para vermeli adamlara çalışıyoruz resmen geçen 7200mhz olanın stock u bitmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bi sıkıntı olmaz kararlılık konusunda merak etmeyin
yani işlemci de değişeceğin içi eder fark işlemciye göre 7500f geçtin diyelim bu ramlerle tahminim 30 artar4070ti ı 5600g ile kullanıyorum aldığımdan beri ddr5 geçeceğim diye benim açımdan büyük uprage oluyor bu iş gerçi 2k da fazla fark etmez herhalde
Cidden öyle SJDSALJDASJDBS@slmslmslm patriot senle bana para vermeli adamlara çalışıyoruz resmen geçen 7200mhz olanın stock u bitmişti
Aldım almasına lakin kasım 10 yazdı :ASDA hertürlü 11.11 i bekliyorum sanırımCidden öyle SJDSALJDASJDBS
AMD oyunlar için daha temiz çalışıyor Patriot ramler hem intel xmp hem amd expo destekli olduğu yazıyor ister amd ister intel olsun ikisinde de hiçbir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
RGBsiz olarak arkadaşın dediği gibi biraz daha uyguna geliyor ama RGB olsun biraz fazlası gitsin hoş gözüksün dersen RGBli modeli de alabilirsin