AMD İÇİN TÜRKİYE SERVİSİ

erenarda

80+
Reaksiyon skoru
10
AMD Ryzen 5 3600 model işlemcim sanırım kısadevre gibi bir şey yapmış servise yollamamı söylediler ama AMD'nin Türkiye'de sanırım birden fazla yetkili servisi var. Hangi servisle görüşmem gerekiyor bilgisi olan var mı?

AMD Ryzen 5 3600 model işlemcim sanırım kısadevre gibi bir şey yapmış servise yollamamı söylediler ama AMD'nin Türkiye'de sanırım birden fazla yetkili servisi var. Hangi servisle görüşmem gerekiyor bilgisi olan var mı?
teknik ?

Endeks, Tech Data ve Koyuncu Elektronik AMD'nin masaüstü işlemcileri için yetkili servisleridir.
Kutunun içindeki garanti belgesinde bu firmalardan hangisi yazıyorsa onun ile iletişime geçip garantiye yollayabilirsiniz.

Garantiniz bulunan servise gitmelisiniz.
Örneğin Endeks ile garantiliyse diğerlerine gönderemezsiniz.
Garanti belgesinde herhangi bir firma yazmıyor, direkt ingilizce belge. incehesap.com'dan almıştım orası ile iletişime mi geçmem gerekir?

Garanti belgesinde herhangi bir firma yazmıyor, direkt ingilizce belge. incehesap.com'dan almıştım orası ile iletişime mi geçmem gerekir?
Bu durum ile denk gelmedim hiç.
En iyisi aldığınız yer yani İncehesap ile iletişime geçmek olur.

İncehesap'ın garanti yeri arena. İlk incehesap sonra arena ile görüşün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,278
Üyeler
186,864
Son üye
ereglilim67
Geri