teknik ?AMD Ryzen 5 3600 model işlemcim sanırım kısadevre gibi bir şey yapmış servise yollamamı söylediler ama AMD'nin Türkiye'de sanırım birden fazla yetkili servisi var. Hangi servisle görüşmem gerekiyor bilgisi olan var mı?
Türkiyede olan kısım ile iletişime geçAMD Ryzen 5 3600 model işlemcim sanırım kısadevre gibi bir şey yapmış servise yollamamı söylediler ama AMD'nin Türkiye'de sanırım birden fazla yetkili servisi var. Hangi servisle görüşmem gerekiyor bilgisi olan var mı?
Endeks, Tech Data ve Koyuncu Elektronik AMD'nin masaüstü işlemcileri için yetkili servisleridir.
Kutunun içindeki garanti belgesinde bu firmalardan hangisi yazıyorsa onun ile iletişime geçip garantiye yollayabilirsiniz.
Hangi servis daha hızlı sonuç verir tecrübeniz var mı?Türkiyede olan kısım ile iletişime geç
Garantiniz bulunan servise gitmelisiniz.Hangi servis daha hızlı sonuç verir tecrübeniz var mı?
Garanti belgesinde herhangi bir firma yazmıyor, direkt ingilizce belge. incehesap.com'dan almıştım orası ile iletişime mi geçmem gerekir?Garantiniz bulunan servise gitmelisiniz.
Örneğin Endeks ile garantiliyse diğerlerine gönderemezsiniz.
Bu durum ile denk gelmedim hiç.Garanti belgesinde herhangi bir firma yazmıyor, direkt ingilizce belge. incehesap.com'dan almıştım orası ile iletişime mi geçmem gerekir?
İncehesap'ın garanti yeri arena. İlk incehesap sonra arena ile görüşünGaranti belgesinde herhangi bir firma yazmıyor, direkt ingilizce belge. incehesap.com'dan almıştım orası ile iletişime mi geçmem gerekir?