AMD Ryzen 5 1600 AF.Merhabalar. Bu sorunla hep karşılaşıyorum. 4000-5000tl lik bir sistem için amd işlemci mi daha iyidir intel mi ?
Ryzen 7 2700x veya 2600x tercihin olmali çünkü Intel oyun için bence iyi değil yaMerhabalar. Bu sorunla hep karşılaşıyorum. 4000-5000tl lik bir sistem için amd işlemci mi daha iyidir intel mi ?
O fiyatta AMD bir sistem alsan büyük ihitimal 2.nesil seçersin.İlerde 3.nesil bir işlemciye geçersen ileriye dönük bir sistemin olur.Ancak İntel seçersen 10.nesilde soket değişçeği için şuan intel işlemci alırsan yeni nesle geçemezsin.Merhabalar. Bu sorunla hep karşılaşıyorum. 4000-5000tl lik bir sistem için amd işlemci mi daha iyidir intel mi ?
intel alsam kaç yıl idare eder beni?Daha uzun soket ömrü ve ileride sorun yaşanmaması adına bulunan fazla çekirdekleri için AMD Ryzen tercih etmek en iyisi olur. Intel şu anda tekli çekirdekte genel olarak daha önde.
O eskiden değilmiydi ?Ne iş yapacaksın Intel in oyun performansı daha iyidir ryzen in ise render performansı daha iyidir bide ryzen biraz daha fazla ısınabilir güzel bir işlemci soğutucusu ile sorun çözülür
oyun için istiyorumNe iş yapacaksın Intel in oyun performansı daha iyidir ryzen in ise render performansı daha iyidir bide ryzen biraz daha fazla ısınabilir güzel bir işlemci soğutucusu ile sorun çözülür
Değiştirmek istersen yeni anakart alırsın.intel alsam kaç yıl idare eder beni?
Fiyat performans açısından Ryzen 5 1600 AF almanı tavsiye ederim.intel alsam kaç yıl idare eder beni?
Şimdiye kadar ısınan bir Ryzen işlemci görmedim açıkçası.Ne iş yapacaksın Intel in oyun performansı daha iyidir ryzen in ise render performansı daha iyidir bide ryzen biraz daha fazla ısınabilir güzel bir işlemci soğutucusu ile sorun çözülür