Amd İşlemcilerde Gecikme Olduğu Doğru Mu?

Doğru değil sanırım özellikle 10./11. Nesil işlemcilerin bazı durumlarda gecikmeleri daha az ama oyun içi geçerli değil

Ekler

• 1000000443.webp
    1000000443.webp
    71.4 KB · Hit: 36
E-sporcular diyor bunu genelde çünkü intel sponsorluğunu yapıyor onların.

Son düzenleme:
Bir ara bu forumda bununla iligi bir şey okumuştum. Doğru mudur?

Amd İşlemcilerde gecikme olup 10 adamdan 5 ini vurabiliyorsak İntel İşlemcilerde gecikme olmayıp 10 adamın 8 ini vurabilme gibi bir idda/teori/olay vardı bu ne kadar doğru ya da gerçek iyi bilen birisi var mı? Mimariden olduğu düşünülüyordu.
Volimin alkol yüzdesi %14,4 iken yarattığı etki

Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Elit bir oyuncu iki tarafın amiral gemisi işlemcisiyle de babalar gibi oynar. Zaten adamın ihtiyacı olan şey stabil 350-400 FPS, bunu iki tarafın üst seviye işlemcileri de sağlayabiliyor.

Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Elit bir oyuncu iki tarafın amiral gemisi işlemcisiyle de babalar gibi oynar. Zaten adamın ihtiyacı olan şey stabil 350-400 FPS, bunu iki tarafın üst seviye işlemcileri de sağlayabiliyor.
Ya yani benim oradaki kastım adam vurmak değilde genel bir gecikme olduğu yönünde. Adam vurmayı örnek olsun diye söyledim. Laptop oyuncuları hiç adam vuramazdı öyle olsa zaten.

Arka tarafından element üretmiş onu söyleyen hurafe bilgi. AMD miss gibi tokatlıyor inteli her işlemci için genelleme yapmıyorum tabii.

Arka tarafından element üretmiş onu söyleyen hurafe bilgi. AMD miss gibi tokatlıyor inteli her işlemci için genelleme yapmıyorum tabii.
Zaten başta soket olarak önde amd de. Gecikme farkı var mıdır gerçekten onu merak etmiştim.

Ya yani benim oradaki kastım adam vurmak değilde genel bir gecikme olduğu yönünde. Adam vurmayı örnek olsun diye söyledim. Laptop oyuncuları hiç adam vuramazdı öyle olsa zaten.

Elit bir oyuncuyu PC'de hangi işlemci takılı olduğunu söylemeden benzer güçteki AMD ve Intel işlemcili sistemlerde ayrı ayrı test etmek lazım :D Bence performans aynı çıkar FPS'ler stabil aktığı sürece.

Elit bir oyuncuyu PC'de hangi işlemci takılı olduğunu söylemeden benzer güçteki AMD ve Intel işlemcili sistemlerde ayrı ayrı test etmek lazım :D Bence performans aynı çıkar FPS'ler stabil aktığı sürece.
Tabbi ki oyuncuda bitiyor iş hocamda ben o adam vurmayı sadece örnek olsun diye dedim. 🙂

Geri