Neler Yeni

AMD kartınızı güncellemeden 2 kere düşünün

Enivici Vokke

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Abdullah Aydoğdu
Arkadaşım 22.11.1 sürücüsü whql sürümdü.
Ondan önce 22.10.3 te whql sürümdü.
Ondan önce 22.6.1 sürümüdw whql di.
Ne anlatıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

22.11.2 ye geçmedim daha. Şuanda WHQL Olan 22.11.1 deyim. Mis gibi hiç bir sıkıntı yok.
WHQL ile ''Optional WHQL'' aynı şey değil. Optional WHQL yazanlar da 2-3 seferdir sorun çıkartıyor. Asıl WHQL olan 22.5.1.
Bu sürümden sonra Optional olmayan WHQL çıkmadı.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
Arkadaşım 22.11.1 sürücüsü whql sürümdü.
Ondan önce 22.10.3 te whql sürümdü.
Ondan önce 22.6.1 sürümüdw whql di.
Ne anlatıyorsun?

22.11.2 ye geçmedim daha. Şuanda WHQL Olan 22.11.1 deyim. Mis gibi hiç bir sıkıntı yok.
Arkadaşım, senin WHQL'den anladığın ne bilmiyorum ama ben herkes gibi Recommended WHQL'den bahsediyorum. Optional WHQL'den bahsetmiyorum, adı üstüne OPTIONAL. Optional'da çok fazla sorun yaşandığı için Recommended WHQL'de kalınması gerektiğini söylüyorum. Örnek vereyim, arkadaşım 22.6.1 sürümüne geçmişti, karıncalanma sorunları yüzünden geçtiği gibi DDU ile kaldırıp eski sürüme geri döndü. Forumda 22.11.1 kullanan bir çok kişi reset attığında çökme yaşamaya başladı, güncelleme yaparken crash alan çok kişi oldu. Yani sen sorun yaşamadın diye herkes yaşamayacak diye bir şey yok.

WHQL ile ''Optional WHQL'' aynı şey değil. Optional WHQL yazanlar da 2-3 seferdir sorun çıkartıyor. Asıl WHQL olan 22.5.1.
Bu sürümden sonra Optional olmayan WHQL çıkmadı.
Eline sağlık kardeşim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Hüseyin Ege Karakışla
Bir sonraki recommended sürücü 7000 serisi satışa çıkınca gelicektir.
Siz WHQL Dediğinizde lütfen optional mı yoksa recommended olduğunu belirtirseniz sevinirim.

Top Bottom