bende son update ile düzeldi o sorun öncesinde yoktu 22.11.1 ile gelmişti son zamanlarda gördüğüm en sıkıntılı update olabilir 22.11.1O bazı oyunlardan çıkınca GPU %100 kalma sorunu aşağı yukarı 1 senedir var.
Az çektirmedi bana, düzeldi mi 22.11.2 sürümünde?
1 aydır falan Windows'un otomatik driver yüklemesi yüzünden driver silinip duruyor. Otomatik güncellemeleri kapatmama rağmen yine de inatla güncelliyor RX580'de bu tarz bir sorun mevcut mu acaba? AMD Utility ile driver'ı kaldırıp Windows güncellemelerini 5 hafta erteleyerek geçici olarak çözdüm şu anlık.bende son update ile düzeldi o sorun öncesinde yoktu 22.11.1 ile gelmişti son zamanlarda gördüğüm en sıkıntılı update olabilir 22.11.1
Aynı karta sahibiz. Aynı şekilde karıncalandı benimde ama güncelleme atmadım.RX 570. Son çıkan optional driverin kurulmasını tavsiye etmiyorum. 22.11.2 galiba.
AMD abim eğlenir bizle.Aynı karta sahibiz. Aynı şekilde karıncalandı benimde ama güncelleme atmadım.
Benim kartada gelmiş ama yarın bakim sorun yaşayanlar konu açar zaten xddAMD'ye güncelleme gelmiş. Az önce güncelledim, ekran karıncalandı. Çekmeyen TV gibi oldu ekran, gitti bir anda. Kapatıp açtım radeon software açılmıyor. Güncellemeyi düşünen varsa 2 kere düşünsün.
benim başıma hiç böyle bir şey gelmedi ben kendim manuel olarak amd software radeon'dan yüklüyorum eski bir driverı 3 4 hafta kullandığım da oldu1 aydır falan Windows'un otomatik driver yüklemesi yüzünden driver silinip duruyor. Otomatik güncellemeleri kapatmama rağmen yine de inatla güncelliyor RX580'de bu tarz bir sorun mevcut mu acaba? AMD Utility ile driver'ı kaldırıp Windows güncellemelerini 5 hafta erteleyerek geçici olarak çözdüm şu anlık.
Katılıyorum ben de bu şekilde update yapıyorum ancak internet bağlantısı kesik bir şekilde yeni driverin kurulumunu tamamlayamadığı için kurarken kabloyu takmam gerekiyor.Bu dediğim yolla tekrar bir dene hocam:
1) https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 22.11.2 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.11.2 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Oyundan çıktıktan sonra %100 takılma sorununu düzeltmişlerdi hocam.
Arkadaşım 22.11.1 sürücüsü whql sürümdü.WHQL'den şaşmayın arkadaşlar. Mayıs ayından beri gelmedi yeni WHQL ama en stabil sürücü şu anda bu.
Bas parayı Nvidia al aga