Neler Yeni

amd kartlar sıkıntılı mı (nvidia mı tercih etmeliyim ?)

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
yok kanka sapphire 6500xt kullanıyorum hiç bir sıkıntı görmedim. kesinlikle al bence 3600 ye bedava bence. şuan warzone oynuyorum mesela 120fps cayır cayır.
Warzone 120 FPS RX 6500 XT ? Çözünürlük ve ayarlar ne durumda ?

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
6600xt kullanıyorum neredeyse 1 ay olacak öyle çok bir sıkıntısı yok. 4-5 kere valorant giriş de ekran kararmıştır 1 kerede oyunda alt+tab atarken kararıp geldi watman hatası verdi o kadar. Tabii çok önemli işler yapıyorsan bu hatalar benim canımı sıkar diyorsan bir şey diyemem benim için önemsiz.

mlh_s06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Melih Sarıkaya
Warzone 120 FPS RX 6500 XT ? Çözünürlük ve ayarlar ne durumda ?
1080p texture low diğerler normal ayarlarda rebirth 120-140 fps br de 80-100fps alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

6600xt kullanıyorum neredeyse 1 ay olacak öyle çok bir sıkıntısı yok. 4-5 kere valorant giriş de ekran kararmıştır 1 kerede oyunda alt+tab atarken kararıp geldi watman hatası verdi o kadar. Tabii çok önemli işler yapıyorsan bu hatalar benim canımı sıkar diyorsan bir şey diyemem benim için önemsiz.
kanka hangi modelini aldın ben de sapphire nitro+ düşünüyorum da asusla arasında kararsız kaldım?

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
1080p texture low diğerler normal ayarlarda rebirth 120-140 fps br de 80-100fps alıyorum

kanka hangi modelini aldın ben de sapphire nitro+ düşünüyorum da asusla arasında kararsız kaldım?
sapphire nitro var asusa fazla para vermek gereksiz bence, güzel bir kart nitro rgb falanda var tatlış küçük bir şey :D tek sıkıntı Coil Whine çıkma olasalığı çok yüksek asus da nasıldır bilmem.

mlh_s06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Melih Sarıkaya
sapphire nitro var asusa fazla para vermek gereksiz bence, güzel bir kart nitro rgb falanda var tatlış küçük bir şey :D tek sıkıntı Coil Whine çıkma olasalığı çok yüksek asus da nasıldır bilmem.
o benim 6500xt de de var galiba gece böyle oyun oynarken vıııııınnnn vııııınnnn diye bi ses geliyor o mu coil whine. ama rahatsız etmiyor oynarken duymuyorum kasaya eğilince duyuyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
o benim 6500xt de de var galiba gece böyle oyun oynarken vıııııınnnn vııııınnnn diye bi ses geliyor o mu coil whine. ama rahatsız etmiyor oynarken duymuyorum kasaya eğilince duyuyorum
benim karttan gelen ses böyle ıslık çalıyor yan tarafımda :D

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,868
İsim
Emre Zengin
SSD'nin sesi olabilir.

Atyxah

80+ Silver
sürekli olmayacaksa hiç sorun olmaz

kartta ses çıkması bir sorun olur mu yoksa sadece ses mi sonradan hatalar bozulmalar felan olur mu

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
sürekli olmayacaksa hiç sorun olmaz

kartta ses çıkması bir sorun olur mu yoksa sadece ses mi sonradan hatalar bozulmalar felan olur mu
sorun olmadığını söylüyorlar çoğu kartta olan bir sıkıntı performansa falan etkisi yok sadace ses yapıyor.

Top Bottom