🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

ben jedi survivor da kurmak istiyorum amd kartım var ama yapamadım eğer biliyorsan yardımcı olur musun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

attığı listede 220'yi kullanmam gerektiği yazıyor kullandım ama dlss ya da fg açılmadı oyun içinde.

ben jedi survivor da kurmak istiyorum amd kartım var ama yapamadım eğer biliyorsan yardımcı olur musun?

attığı listede 220'yi kullanmam gerektiği yazıyor kullandım ama dlss ya da fg açılmadı oyun içinde.
Hocam yani 220 klasörünün içindekileri oyunun .exe klasörünün olduğu konuma atıyorsun sadece başka bir şey yapılmıyor.

Belki o oyunda fake gpu açmak lazım olabilir öylede deneyin

yönetici paneline kadar açılıyor bir sorun yok ama dlss ya da fg kısmı aktif olmuyor.

Güzel rehber ama başlık yanlış olmuş.
Bu mod adı üzerinde yazılımsal olduğu için her ekran kartında çalışır. (Çok eski directx 11 kart olmadığı sürece)

Aynı kartı kullanıyoruz hocam bakalım bende nasıl olucak bu arada link atabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,012
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri