Neler Yeni

🔥AMD KARTLARDA FSR 3 MOD + KURULUM 🔥

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,254
İsim
Sinan Aba

cncyto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oktay
modun yeni sürümlerini çıkıp çıkmadığını nereden takip edebilirim bir reddit veya discord adresi varmı acaba

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,254
İsim
Sinan Aba
modun yeni sürümlerini çıkıp çıkmadığını nereden takip edebilirim bir reddit veya discord adresi varmı acaba
1705823264224.png

Konunun başında linkler var dostum bunlardan takip edebilirsin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Arkadaşlar normalde RDR2 Ultra/High ayarlarda 80-90 fps lerde gezerken modu kurdum 144fps stabil alıyordum fakat, grafikler bozulmaya glitchlenmeye başladı nasıl çözebilirim bu sorunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle yaptım ilk önce fsr 2.0 desteklediği için fsr2.0 içinde ki dosyayı oyunun kurulu olduğu yere attım. Ondan sonra farkettim ki özellikle rdr 2 için bir dosya varmış onunla yer değiştirdim oyunda çalıştı fakat dediğim gibi grafik bozulmalarına sebep veriyor. Eksik bir işlem yapmamdan mı kaynaklı yoksa fixlenmesi için bir dosya mı atmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,254
İsim
Sinan Aba
Arkadaşlar normalde RDR2 Ultra/High ayarlarda 80-90 fps lerde gezerken modu kurdum 144fps stabil alıyordum fakat, grafikler bozulmaya glitchlenmeye başladı nasıl çözebilirim bu sorunu?

Şöyle yaptım ilk önce fsr 2.0 desteklediği için fsr2.0 içinde ki dosyayı oyunun kurulu olduğu yere attım. Ondan sonra farkettim ki özellikle rdr 2 için bir dosya varmış onunla yer değiştirdim oyunda çalıştı fakat dediğim gibi grafik bozulmalarına sebep veriyor. Eksik bir işlem yapmamdan mı kaynaklı yoksa fixlenmesi için bir dosya mı atmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim.
Discord kanallarında fsr 3 support kısmı var oraya bak istersen aynı sorunları yaşayan vardı sanki çözüm vermişlerdir.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Discord kanallarında fsr 3 support kısmı var oraya bak istersen aynı sorunları yaşayan vardı sanki çözüm vermişlerdir.
Bir türlü bulamıyorum fix paylaşılan yeri link veya çözüm paylaşan olursa buraya atsın. Aynı şekilde rdr için çözüm bulursam güncellerim tekrardan

Arkadaşlar güncelleme; Discord grubunda yapımcının paylaştığına göre glitchlenmeler için daha çözüm aşamasındaymış yapabileceğiniz tek şey beklemek şimdilik yazıyor diğer gruplarda fix bulabilirsem atacağım dediğim gibi.

Son Güncelleme; İndirilen paket içinde fsr2fsr3.asi dosyasını attıktan sonra
Rdr2 için oluşturulmuş klasörden FSR2FSR3_COMMAN klasöründen Optional_nvngx klasörünün içinde ki dosyaları oyunun kurulu olduğu dosyaya atıyorsunuz. Sonrasında "EnableSignatureOverride" dosyasına çift tıplayıp onaylıyorsunuz ve sorun çözülüyor.

Oyun içinden ise;
FSR'ı seçmeniz
Kalite modunda kullanmalısınız
Vsync kapalı olmalı
Varsa AMD anti Lag veya Nvidia Reflex açık olmalı.

Eğer her şeye rağmen devam ediyorsa son güncellemeleri discord sayfalarından takip edebilirsiniz.
İmzadaki sistem ile gözle görülür 40-50fps artış aldım konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
Herkese iyi günler, iyi forumlar :)

Son düzenleme:

cncyto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
oktay
cyberpunk 2077 atmam gereken dosyaları atıyorum oyun içinde açmam gereken şeyleri açıyorum 38fps alıyorum fakat herşeyi kapatınca da 38fps alıyorum yardımcı olabilir misiniz isterseniz indirme linkini ve açmam gereken şeyleri yazın söyleyin teyit edelim

sorunumu bir şekilde hallettim şuan çalışıyor fakat araç sürerken tampon kısmında 2 adet gözüküyor galiba buna ghosting mi deniyor? bunun bir çözümü varmıdır

Son düzenleme:

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
💥İndirme Linkleri:
DİSCORD REDDİT
(Bu linkler modu paylaşan kişinin hesapları... İndiremeyenler özelden yazabilir)
MOD SÜRÜMLERİ:
  • 0.7.3
  • 0.7.4
  • 0.7.5
  • 0.7.6
  • 0.8.0
  • 0.9.0
  • 0.10.0
  • 0.10.1
Bu modu fsr destekleyen çoğu oyunda kullanabilirsiniz BU LİNKTEN mevcut oyunlara bakabilirsiniz. Ben cyberpunk 2077 oyununda yaptım diğer oyunlarada aynı şekilde ekleyebilirsiniz. İlk önce 0.7.3 sürümünü kurun diğer sürümleri çok rahat üstüne eklersiniz.

KURULUM 0.7.3 SÜRÜMÜ İÇİN:
İndirdiğiniz dosyada bu üç klasör yer alacak en alttaki FSR2FSR3 yazan klasörü açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
_______________________________________________________________________________________________

Karşımıza burası gelecek PotatolsBack.zip klasörünü açıyoruz ve içindekileri oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) - Yani oyunun ana .exe dosyası nerdeyse oraya atıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
_______________________________________________________________________________________________

Sonra az önceki klasörden bu klasörü yani 0.7.2 yazanı açıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Bu zip dosyasını yani FSR2FSR3_210 yazanı buluyoruz ve içindeki herşeyi oyunun kurulu olduğu yere atıyoruz. (Cyberpunk 2077\bin\x64 içine) Gelen uyarıya hepsini değiştir diyoruz Yani oyunun ana .exe dosyası nerdeyse oraya atıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

FSR SÜRÜMLERİ
FSR2FSR3_200:
FSR 2.0
FSR2FSR3_210: FSR 2.1
FSR2FSR3_220: FSR 2.2
OYUNDAKİ FSR SÜRÜMÜNE GÖRE YUKARDAKİ İSMİ YAZILAN ZİP DOSYLARINDAN UYGUN VERSİYONUN İÇİNDEKİ DOSYALARI MODLAYACAĞINIZ OYUNUN ANA .EXE DOSYASININ OLDUĞU KONUMA ATIYORUZ.

cyberpunk 2077 de fsr 2.1 sürümü olduğu için FSR2FSR3_210'u kullandık

.exe dosyasının olduğu konum(Cyberpunk 2077\bin\x64) klasörünün içinde bu dosyayı bulup açıyoruz ve reg dosyasını ekledikten sonra oyunu çalıştırıyoruz.
Alıntıyı görüntüle

Oyun içinde dlls açık olacak
dlls kalite yapıyoruz ve alttan kare oluşturmayı açıyoruz (dlls kullanmıyoruz tabikide fsr 2.1 bu)

(Işın oluşturma açmayın)

Alıntıyı görüntüle

EKRAN KARTI RX 6800 16GB
İŞLEMCİ R5 5600
1080P

RTX AÇIK - ULTRA GRAFİKLER - FSR: KAPALI

Alıntıyı görüntüle

RTX AÇIK - ULTRA GRAFİKLER - FSR: AÇIK
Alıntıyı görüntüle
böyle bişi geldi yanlış mı indirdik ?
1706259611965.png

OkanTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Okan Tural
Hocam ilk versiyonunu kullanıyorum bana da atar mısın rica etsem?

Yunobo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emin Çetin
Hocam linki bana da atar mısın rica etsem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular