Amd Karttan Nvidia Karta Geçiş

Reaksiyon skoru
65
Amd kartımdan nvidia kartına geçiyorum. Hiç bilmiyordum forum gezerken rastgele gördüm ddu ile önceki sürümleri kaldırmak mı gerekiyormuş. Kartı takarken dikkat etmem gereken bir şey var mı biri statik enerji mi elektrik mi öyle bir şey demişti kart bozulabilirmiş falan.

Tabii eski kartı sistemden sökmeden önce windowsda DDU ile tüm driverları kaldırmalısınız. Böylece yeni kartın driver yüklerken veya sistemi açarken çakışma vs. sorunu olmaz.

DDU ile mevcut driver'ı kaldır kapat yeni kartı tak aç kurulumunu yap keyfine bak hocam statik elektrik falan biraz şans meselesi

DDU ile mevcut driver'ı kaldır kapat yeni kartı tak aç kurulumunu yap keyfine bak hocam statik elektrik falan biraz şans meselesi
Hocam format atsam ddu ya gerek var mı ddu bütün her şey mi siliniyor sadece ekran kartı mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tabii eski kartı sistemden sökmeden önce windowsda DDU ile tüm driverları kaldırmalısınız. Böylece yeni kartın driver yüklerken veya sistemi açarken çakışma vs. sorunu olmaz.
Hocam format atsam ddu ya gerek var mı ddu bütün her şey mi siliniyor sadece ekran kartı mı

hocam bide hangi nvidia kurulumlarını yapmam lazım broadcast var bildiğim bide 4060 ekran kartının sürücüsü mü bu kadar mı

Son düzenleme:

hocam bide hangi nvidia kurulumlarını yapmam lazım broadcast var bildiğim bide 4060 ekran kartının sürücüsü mü bu kadar mı
format attıysanız gerek yok hocam boardcast şart degil

Yayıncıyım hocam broadcast şartta format atayım dedim. Ama nasıl atacağımı bilmiyorum bi video var mı detaylı anlatan bide hangi windows sürümünü kurayım home mu pro mu
buradan ögrenebilirsiniz hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,068
Üyeler
197,814
Son üye
Kaan.38
Geri