Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sokaklarda yaşarsınkardeşim sen bilgisayar diosunda para eden bilgisayar deil 1 ev satmam yeter .
Sokaklarda yaşarsınkardeşim sen bilgisayar diosunda para eden bilgisayar deil 1 ev satmam yeter .
geriye kaldı 18 ev .
25 bin m2 arsa fln iştegeriye kaldı 18 ev .
Önce paralan sonra tartışalım ekonomik olarak aynı potansiyelde değiliz kusura bakma kendine bunu yazdırmak zorunda kaldınkardeşim sen bilgisayar diosunda para eden bilgisayar deil 1 ev satmam yeter .
kardeşim kadifekalede oturuyoruz pc deil cephaneliğe para yarcıyoruz yapçak bişi yokÖnce paralan sonra tartışalım ekonomik olarak aynı potansiyelde değiliz kusura bakma kendine bunu yazdırmak zorunda kaldın
Dlss 2.0 zaten rtx 2060 kartlara cok Performance sagladiO bütçe de Nvidia 1660S kartı en iyi tercih olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır ona gerek yok. Zaten 2060S'in 2070'den Ray Tracing konusunda daha başarılı olduğu söyleniyordu. DLSS teknolojisiyle 2060 da güzel performans veriyor Ray Tracing'de.
zaten işlemci olarak amd dusunuyorum ama ekran kartında hala kararsizimBence ekran kartı olarak nvidia almalısın ama işlemci AMD alabilirsin.
bende RTX2070S gaming X var MSI marka ilk aldığımda çok iyiydi 2-2,5 hafta önce dizdim PCyi Ryzen5 işlemcim var fakat anlamadığım bir şekilde geçen gün gelen güncellemeden sonra anlık çok kısa saliselik donmalar yaşamaya başladım
anca boş anca boş serseri tayfa işleri iştekardeşim kadifekalede oturuyoruz PC deil cephaneliğe para yarcıyoruz yapçak bişi yok
Tamam. Burada dolaşma o zaman. Git Technopatda sor aynı cevaplar gelecek.aman 6 ***** oy vermiş uza dio burdaki hiç kimse uzman deil.
Dostum insan kullandığı bir malı tabikide kötülemek kötülettirmek istemez fakat biz sana demiyoruzki rx580 çöp kötü performanslı, ama bunlar gerçek. Performansı 1650S le yakın zaten ama tercih olarak 1650S her türlü daha iyi bir seçenek.aman 6 ***** oy vermiş uza dio burdaki hiç kimse uzman deil.