Amd mi Nvidia mı?????

Reaksiyon skoru
117
Selamün aleyküm sistem toplamayı düşünüyorum sadece oyun oynucam amd mi önerirsiniz nvidia mı oyun için link atar mısınız bide ikisi içinde güzel ucuz sistemler

AMD daha F/P. Bütçeniz nedir?

AMD daha F/P. Bütçeniz nedir?
Ustam öncelikle gecen güzel olsun
Belirli bir bütçem yok ama amd tarafına pek olumlu bakamıyorum sürekli sıkıntılar oluyormuş hazır sistem bakıyorum oyunlarda yüksek ayarlarda akıcı oynatabilecek pc arıyorum

1667777266144.png

Hocam ne istediğinize bağlı bu durum. AMD ve nvidia markalarının aynı fiyatta iki ekran kartını karşılaştıralım. Amd, Nvidia kartına kıyasla daha performanslı olacaktır fakat daha fazla hata bulunacaktır. Nvidia, Amd kartına kıyasla daha düşük fps vericektir fakat daha az hata bulunacaktır.

Ustam öncelikle gecen güzel olsun
Belirli bir bütçem yok ama amd tarafına pek olumlu bakamıyorum sürekli sıkıntılar oluyormuş hazır sistem bakıyorum oyunlarda yüksek ayarlarda akıcı oynatabilecek pc arıyorum
hocam bütçesiz tavsiye vermek zor, 10 bine de var 20 bine de var. Fiyat performans demek bütçenizle alabileceğiniz en iyi performansı veren sistem demek. 10 bine alabileceğim en iyi sistem, 20 bine alabileceğin en iyi sistem şeklinde bütçe verirseniz o fiyata alabileceğiniz en iyi amd sistem ile nvidia sistemi paylaşırlar, sizde karşılaştırıp alırsınız mesela. Maksimum bütçenize sadece kasa mı yoksa çevre birimleri dahil mi? şeklinde belirtmenizde fayda var.

Konunun başlığındaki hissiyat
💣💣💣

Konuyu güncelliyorum nvidia 12 bin liralık sistem önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,815
Üyeler
186,248
Son üye
dinomoregames
Geri