Neler Yeni

AMD niye böyle? sürücü sorunu

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
RX6600 lü bir pcm var 3 gün önce yeni driver geldi onu yükledim fakat yüklediğimden beri pc ekranı donup kitleniyor az önce ddu ile sürücüyü kaldırıp eski WHQL sürücüyü yükledim ve şu anda bir sıkıntı yok acaba amd niye böyle yapıyor sonrasında driverleri ile adı çıkıyor?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
RX6600 lü bir pcm var 3 gün önce yeni driver geldi onu yükledim fakat yüklediğimden beri pc ekranı donup kitleniyor az önce ddu ile sürücüyü kaldırıp eski WHQL sürücüyü yükledim ve şu anda bir sıkıntı yok acaba amd niye böyle yapıyor sonrasında driverleri ile adı çıkıyor?
Sürücüler konusunda yıllardır çok başarısızlar , amd fanları en yeni modellerde hiçbir sorun yok dese bile hepsinde oluyor genel olarak problemler.
Şimdi gelirler rx 6600'de oluyor bu tür sorunlar diyenler, hayır arkadaşlar tüm amd kartlarda oluyor bu tür sorunlar fanboyluk yapmayın.
Yeni bir driver gelene kadar eskisini kullanın hocam ve fps sorunu yaşamadığınız sürece güncelleme yapmamanızı öneririm çünkü her güncellemede daha geriye gidiyorsunuz maalesef

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
Ben kendimce düşüncem aynı ekran kartı modeli kullandığımız halde bende sorun olmuyor ama sende oluyorsa bence kart üretimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum kendi yorumum çok saçma çünkü.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürücüler konusunda yıllardır çok başarısızlar , amd fanları en yeni modellerde hiçbir sorun yok dese bile hepsinde oluyor genel olarak problemler.
Şimdi gelirler rx 6600'de oluyor bu tür sorunlar diyenler, hayır arkadaşlar tüm amd kartlarda oluyor bu tür sorunlar fanboyluk yapmayın.
Yeni bir driver gelene kadar eskisini kullanın hocam ve fps sorunu yaşamadığınız sürece güncelleme yapmamanızı öneririm çünkü her güncellemede daha geriye gidiyorsunuz maalesef
cidden bak allah var aldığımdan beri ekran kartı kaynaklı hiçbir problem yaşamadım 1080p de de hiçbir oyunda üzmedi beni ama böyle basit ve amd nin düzeltmesi gereken bir sorunla karşılaşınca canı sıkılıyor insanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kendimce düşüncem aynı ekran kartı modeli kullandığımız halde bende sorun olmuyor ama sende oluyorsa bence kart üretimiyle alakalı olduğunu düşünüyorum kendi yorumum çok saçma çünkü.
sizde 6600 mü var hocam 6700 mü?

korro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Koray Yıldız
Bende 6600 var şükür bir sorun yaşamadım daha ama geriden takip ediyorum driverları hep, size de öneririm...

Vieers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Muhammed Bayar
Markası nedir?

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
cidden bak allah var aldığımdan beri ekran kartı kaynaklı hiçbir problem yaşamadım 1080p de de hiçbir oyunda üzmedi beni ama böyle basit ve amd nin düzeltmesi gereken bir sorunla karşılaşınca canı sıkılıyor insanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizde 6600 mü var hocam 6700 mü?
Rx6700 örnek verdim ben konu ile alakalı

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Bak warzone 2'yi açık unutup uyudum 2 saat sonra kalktım hala açık ve iyiydi, bugün diabloIV'ye başladım o sırada telefon geldi açık bırakıp gittiğimde pc kendini resetlemiş "beklenmedik bir arıza bla bla" bildirimi vardı, diyeceklerim bu kadar, warzone'da çıkmayan sorun kıytırık diabloIV'de çıkıyor

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Rx6700 örnek verdim ben konu ile alakalı
hocam az önce denk geldim benden başka da yeni sürücü ile başkaları da sorun yaşamış bazı ekran kartlarında sorun yaratıyor galiba

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,304
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Garipbirfizikci

80+ Bronze
hocam az önce denk geldim benden başka da yeni sürücü ile başkaları da sorun yaşamış bazı ekran kartlarında sorun yaratıyor galiba
Rx 7900XTX var sorun veriyordu pro sürüme döndüm dert tasa tek tük çıkıyor eski sürümünü bulsam Q1 veya Q2 yüklücem

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
hani benim genel olarak söylemeye çalıştığım şuydu böyle milyon dolarlık bir şirketin böyle dandik driverler çıkartması çok garibime gidiyor intel bile şu anda driver konusunda daha başarılı
Rx 7900XTX var sorun veriyordu pro sürüme döndüm dert tasa tek tük çıkıyor eski sürümünü bulsam Q1 veya Q2 yüklücem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,602
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom