Amd r5 5600 sistem nasıl

Reaksiyon skoru
7
Resimlerini koyacağım incehesapta bulduğum bu sistem bana fena değil gibi geldi alınabilir mi yada farklı kampanyalar beklenir mi.

Ekler

• Screenshot_20250622-202234.webp
    Screenshot_20250622-202234.webp
    69.1 KB · Hit: 32
  • Screenshot_20250622-202205.webp
    Screenshot_20250622-202205.webp
    112.2 KB · Hit: 31
ama o kadar bütçe yok sıkıntı o
Hocam birde böyle bir sistem alırsanız ( şuan indirimli hazır sistemleri bilmediğim için öneri yapamıyorum ama bu iyi görünüyor fiyata eğer unlostun indirimleri bittiyse) bu kasa ve PSUyu almayın arkadaşım almıştı hiper diye marka hiç memnun kalmadı kasadan PSU da çok iyi durmuyor ventoya falan yükseltin.

Hocam birde böyle bir sistem alırsanız ( şuan indirimli hazır sistemleri bilmediğim için öneri yapamıyorum ama bu iyi görünüyor fiyata eğer unlostun indirimleri bittiyse) bu kasa ve PSUyu almayın arkadaşım almıştı hiper diye marka hiç memnun kalmadı kasadan PSU da çok iyi durmuyor ventoya falan yükseltin.
bitti yaklaşık 1 ay sonra alacağım ama araştırıyorum şimdiden o indirimler bitmiş bir kanal 4060 sistemleri yaklaşık 20k civarına satacağını söylemişti onada bakacağım cevap için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vento kasa için +1200 falan istiyor değer mi çok önemli mi psu

bitti yaklaşık 1 ay sonra alacağım ama araştırıyorum şimdiden o indirimler bitmiş bir kanal 4060 sistemleri yaklaşık 20k civarına satacağını söylemişti onada bakacağım cevap için teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vento kasa için +1200 falan istiyor değer mi çok önemli mi psu
Hocam arkadaşım kasanın sesinden sıfır kasa almak zorunda kaldi boş masrafa girdi PSUnun da çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum ventoda Fsp var daha kalitelidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,190
Üyeler
188,049
Son üye
AliBirand
Geri