- Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz bunu mu kullanıyosunuzhocam kule tipi 6 bakır borulu 2 fanlı soğutucu işte fazlasıyla yeterli
Siz bunu mu kullanıyosunuzhocam kule tipi 6 bakır borulu 2 fanlı soğutucu işte fazlasıyla yeterli
hayır bilindik bir model buSiz bunu mu kullanıyosunuz
hocam termalright burst assasin mi daha iyi se 2124 xt mi hangisi daha iyi soğuturhttps://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-id-cooling-se-214-xt-argb-fiyati,233903906.html içinize sinmediyse şuna bakın
Bu model övülüyordu ama bilgim tam yok bi youtube incelemelerine bakın derimBu nasıl fiyat olarak ve iş görürmüThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Normalde ağır oyunlar oynarken işlemcim 90 dereceden aşağıya zar zor iniyordu bugün bunu taktım ve 55 dereceyi geçmedi oyunda.Bu nasıl fiyat olarak ve iş görürmüThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kaliteli hocam merak etme.Ozaman bunu alıyorum eğer kaliteli ise
Gayet kaliteli n11'den alırsanız kupon+nays ile 1300 küsüre geliyor haberin olsun.Ozaman bunu alıyorum eğer kaliteli ise
Nasıl oluyo anlatırmısınızGayet kaliteli n11'den alırsanız kupon+nays ile 1300 küsüre geliyor haberin olsun.
Hocam link atamıyorum gaming gen sitesinden thermalright assassin king 120 se alın 1200tl gayet güzel soğutuyorArkadaşlar selamun aleyküm bende AMD R5 7500f var stok soğutuculu 2k çözünürlükte CS2 de 90 95 dereceyi görüyor normalmi birde hangi soğutucuyu öneriyorsunuz kasa biraz küçük