AMD Radeon 5600XT mi ? RTX 2060 mı ?

2060 daha iyi genel olarak.
bunun haricinde makaleler filan da va rbaşka grafikler vs ama atmaya üşendim şimdi bu kartlara o kadar para vereceğiniz için hepsine tek tek bakmak zorundasınız diyebilirim. :)

Şurda eşit bulduğum bir yayıncının testi var.

Ekler

• S00601-13071359.webp
    S00601-13071359.webp
    70.5 KB · Hit: 43
  • S00601-13075560.webp
    S00601-13075560.webp
    68.6 KB · Hit: 50
yalnız burada görülene göre rx5600xt burun farkıyla önde gibi. Ama birsey ifade eder mi ? Etmez. Oynadığınız oyunlara bağlı tamamen.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
fiyat olarak RX 5600XT model ekran kartlarında xfx in incehesaptaki modelleri uygun fiyatlı ya da Sapphire var ama onda ısı problemleri yaşayanlar var

Rtx kullanıcaksan 2060 ama fps ciddi düşer kullanmayacaksan zaten 5600xt

arada fiyat farkı var ve verebiliyorsan 2060 am şu da var o fiyatı verebiliyorsan rx5700 de alabiliyorsun demektir bunu da değerlendir bence

yalnız burada görülene göre rx5600xt burun farkıyla önde gibi. Ama birsey ifade eder mi ? Etmez. Oynadığınız oyunlara bağlı tamamen.
Bende çok önde demedim ki sadece fiyatı ucuz ve genel olarak %3 daha iyi buradaki etken yazılım ve fiyat performansları aynı.

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda yeni bir bilgisayar alacağım ekran kartı olarak 5600XT ve RTX 2060 arasında kaldım internette araştırdığımda 5600XT daha ucuz olduğu görünüyor fakat nvidiada da ray tracing denen özellik var ve bunun yanında driver sıkıntısı çekme ihtimalim var mı AMD de ?
5600xt bi tık daha fazla fps alacaktır ancak ben 2060 seçerdim

• Beğen
fiyat olarak RX 5600XT model ekran kartlarında xfx in incehesaptaki modelleri uygun fiyatlı ya da Sapphire var ama onda ısı problemleri yaşayanlar var
Xfx bazı oyunlarda nedense hatrı kalır derece az fps alıyor. Sapphire desen sıkıntılı. Gigabyte gaming oc, msi gaming x vs mech, asus tuf alınabilir.

rtx 260 alıcağına 5700 xt al ikisi arasında ise 5600 xt öneririm

yukarıda attığım spoiler ve bu testi de ekleyince hemen hemen eşit oluyor OC ile 2060 zaten geçiyor orası kesin ama genel olarka eşit sayılırlar özellikle birkaç nvıdıa tabanlı oyun da var pubg fortnite ace combat vb filan.
F/P oalrak zaten 5600 XT sayılır ama genel olarka bakınca 2060 çok daha iyi ve ierli dönük sağlıklı :):):)

Xfx bazı oyunlarda nedense hatrı kalır derece az fps alıyor. Sapphire desen sıkıntılı. Gigabyte gaming oc, MSI gaming x vs mech, Asus tuf alınabilir.
Knk gaming x i anladım ama mech ve tuf diğerlerinden farksız. Mech pad olarak zayıf tuf düzeltilmediyse o da sorunlu gaming x diğerlerinden daha mantıklı onun dışında ucuz olan en mantıklısı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biz niye kapıştırıyoruz. Kral senin bütçe ne kadar merak ettim. Belki gaming x vs ventus olur bütçene

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,670
Üyeler
188,144
Son üye
kayuu78
Geri