AMD RADEON RX6750 XT ekran kartı ile ryzen7 9800x3d olur mu

bekoo34

80+
Reaksiyon skoru
1
Amd Ryzen 7 9800X3D 5.20 GHz AM5 96 MB V-Cache 120 W Tray İşlemci alacağım. (Anakart ve ram de değişiyorum) PSU TR2s 80 plus sertifikalı 650W. Bilgisayardan fazla anlamıyorum bilgisi olan yazabilir mi. Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Ekran kartını bilmiyorum ama Değiştirmeni tavsiye ederim bütçe sıkıntın yok ise

darboğaz yapmaz hocam.

Amd Ryzen 7 9800X3D 5.20 GHz AM5 96 MB V-Cache 120 W Tray İşlemci alacağım. (Anakart ve ram de değişiyorum) PSU TR2s 80 plus sertifikalı 650W. Alacağım ram DAR BOĞAZ YAPAR mı? Bilgisayardan fazla anlamıyorum bilgisi olan yazabilir mi. Teşekkür ederim şimdiden
darboğazın d si olmaz dünyanın en iyi oyun işlemcisi zaten.

Ekran kartını bilmiyorum ama Değiştirmeni tavsiye ederim bütçe sıkıntın yok ise
Radeon amd rx 6750xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

darboğazın d si olmaz dünyanın en iyi oyun işlemcisi zaten.
Yanlış ifade etmiş olabilirim. Kısacası rx6750xt ekran kartıyla problem yaşamam değil mi

İşlemci hiç bir kartta sorun yaratmaz. Fakat ram dar boğaz yapar mı ? denmiş konuda. Ama alınacak ram hiç belirtilmemiş ??? ne olduğu.
Bilgisayardan evet fazla anlamıyorum denmiş ama umarım anakartı falan doğru çipset alınıyordur.

Bunlar hiç belirtilmemiş konu daha kapsamlı bilgilerle açılsa, daha verimli olur kendiniz açısından.

İşlemci hiç bir kartta sorun yaratmaz. Fakat ram dar boğaz yapar mı ? denmiş konuda. Ama alınacak ram hiç belirtilmemiş ??? ne olduğu.
Bilgisayardan evet fazla anlamıyorum denmiş ama umarım anakartı falan doğru çipset alınıyordur.

Bunlar hiç belirtilmemiş konu daha kapsamlı bilgilerle açılsa, daha verimli olur kendiniz açısından.
şimdi sen söyleyince düzelttim reis dün gece haldır huldur yazmışım. Eyvallah. Amd Ryzen 7 9800X3D İle radeon rx6750 xt bir olur mu problem yaşar mıyım

şimdi sen söyleyince düzelttim reis dün gece haldır huldur yazmışım. Eyvallah. Amd Ryzen 7 9800X3D İle radeon rx6750 xt bir olur mu problem yaşar mıyım
Anakart asus Prıme B650M-K Amd B650 Am5 Ddr5 6400 Dp Vga 2X M2 Usb3.2 Aura Rgb 2.5Gbit alacağım

Anakart asus Prıme B650M-K Amd B650 Am5 Ddr5 6400 Dp Vga 2X M2 Usb3.2 Aura Rgb 2.5Gbit alacağım
Tmm anakart am5 sorun yaşanmaz parçalarla uyum konusunda ok. Alınacak ram de 2*16 32 gb expo destekli olursa iyi olur.

Ben 9800x3d ile 6700 xt kullanıyorum çünkü ekran kartını henüz güncellemedim.Eğer sen sıfırdan alacaksan 6750 xt alma işlemciden kısıp daha dengeli bi sistem kur

Ben 9800x3d ile 6700 xt kullanıyorum çünkü ekran kartını henüz güncellemedim.Eğer sen sıfırdan alacaksan 6750 xt alma işlemciden kısıp daha dengeli bi sistem kuşu

şuan olan ekran kartı 6750xt var. işlemci alacağım problem yaşar mıyım performans olarak

şuan olan ekran kartı 6750xt var. işlemci alacağım problem yaşar mıyım performans olarak
Yaşamazsın tabii ki tam tersi işlemci güçsüz ekran kartı güçlü olursa problem olur.Senin ve benim senaryomda problem yok

Geri