Yardım Amd Rx 7600 8 Gb mi asus rtx 3060 12Gb mi daha iyi

Hangisi daha iyi

• Amd Rx 7600 8GB

Oylar: 37 56.9%
  • Asus rtx 3060 12Gb

Oylar: 28 43.1%

• Oy kullanan toplam üye
    65
RX 7600 daha iyi. Çünkü daha güçlü basit mantık
Kafayı yiyecem ben daha iyi diye 100 dolar daha fazla ödedim uccuz olan daha iyiymiş😱
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RX 6700 XT ne kadar ki 2' sinden de iyi
Markaya baglı ama genelde 400 dolar ben asusu 380 e aldım 20 dolar daha koyardım

Saf gücü falan salla 12B olduğu için 3060 otomatik o bütçenin en uzun ömürlü ekran kartı. 8GB VRAM'in ömrü max 2 (bence 1) yıl kaldı.
Öylemi diyorsun benim açımdan ömrünün uzun olması performastan daha önemli benim için

Son düzenleme:
Kafayı yiyecem ben daha iyi diye 100 dolar daha fazla ödedim uccuz olan daha iyiymiş😱

Markaya baglı ama genelde 400 dolar ben asusu 380 e aldım 20 dolar daha koyardım

Öylemi diyorsun benim açımdan ömrünün uzun olması performastan daha önemli benim için
Kesinlikle öyle. Düşünme öyle 3060 12GB şu an bence 6700 XT ye bütçesi yetmeyene gayet mantıklı bir ekran kartı.

Elbette RX 7600.

Donanım arşivi o videoyu atı sonra bügü yeni fiyat performans pc kurdu ve rx i kullandı ve 3060 tan daha iyi dedi bide 1 ay önce onun rtx i kulandı sistem yaptı dedi bu 12 gb daha iyisi yok fiyat performans açısından anlamadımki bizle dalgami geciyor

Kesinlikle öyle. Düşünme öyle 3060 12GB şu an bence 6700 XT ye bütçesi yetmeyene gayet mantıklı bir ekran kartı.
Anlamadım yani rx bütçesi az olan içinmi rtx daha mı iyi

Elbette RX 7600.
😢 Neden

Ne yapabilirim şimdi gitti paralar 😅
Dostum şimdi örnek vereyim sana.
iPhone mi alırsın yoksa android mi
Paran olsa iPhone alır kullanirsin. Android kullananlar yokmu tabii ki var.
Simdik buradaki iPhone nvdia rtx serisi
Android ise AMD rx serisi
Umarım anlatabilmisimdir 😅

Dostum şimdi örnek vereyim sana.
iPhone mi alırsın yoksa android mi
Paran olsa iPhone alır kullanirsin. Android kullananlar yokmu tabii ki var.
Simdik buradaki iPhone nvdia rtx serisi
Android ise AMD rx serisi
Umarım anlatabilmisimdir 😅
Heeeeee ama android in özelikleri daha fazla oluyor ama kalite olarak iphon oldugu için rakamlara çok bakmadan oarası olanlar iphon kullanıyor digrumu anladım

İade icat edileli baya oldu
Amaalesef media marktan aldım ve iade süresi 14 gün bide ne bahaneyle

Tavsiye, ekran kartı almadan önce istenir. Elinde RTX 3060 varken kullanacaksın. Bu saatten sonra tartışmanın anlamı yok. Ben de RTX 3060 kullanıyorum gayet güzel.

Tavsiye, ekran kartı almadan önce istenir. Elinde RTX 3060 varken kullanacaksın. Bu saatten sonra tartışmanın anlamı yok. Ben de RTX 3060 kullanıyorum gayet güzel.
aslında tavsıye ıstedım bana gıgabyte rtx 3060 dedıler sonra aldım kulandım bana asus rtx 3060 sogutması daha ıyı dedıler gıttım ıade etım asus aldım sımdıde konu astımkı bıleyım belkı bır ıade sansım olur dıye ama bende kulanıyorum guzel en yuksek 71 derece gordum oyle fan yuzde 70 lerde oyle oyuzden konu astım ama aklıma gırmeyen rx ınnı cok daha ucuz olması aklıma gırmıyor ben almanyada oturuyorum aralarında 100 euro var

Nediyorsunuz hala iade edebilirim iade ediyimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,044
Üyeler
185,213
Son üye
myrthien
Geri