Neler Yeni

⚠️AMD RX 9000 Serisi Tanıtıldı⚠️Fiyatlar Belli Oldu

frt566aa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
fırat otağ
Minimum am4 için 5700x3d am5 için 7500f 7600 ama elde am5 anakart varsa 9700x almanızı öneririm aradaki farka değecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskisi kadar oyun oynuyor musun farklı farklı? Birkaç oyunda deneyip artık hata almıyorum demek mantıklı değil çünkü bir de model nedir ?
dünyanın en çok hata alan kartını kullanmıyorum dostum ? 5600xt asus tuf her gün uygulama çöküyordu her türlü hatayı alıyordum şimdi yine aynı oyunları oynuyorum 1 kere bile ne uygulama çöktü ne hata aldım

StoneCold

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Serkan
dünyanın en çok hata alan kartını kullanmıyorum dostum ? 5600xt asus tuf her gün uygulama çöküyordu her türlü hatayı alıyordum şimdi yine aynı oyunları oynuyorum 1 kere bile ne uygulama çöktü ne hata aldım
O zaman ne mutlu sana ben yaşadığım şeyi söylüyorum sen de yaşadığın şeyi söylüyorsun ben ve arkadaşım hata alıyorken sen almıyorsan kimse almaz diyemeyiz. Ben adrenalini bile kurmuyorum bu şekilde daha az hata alıyorum çünkü

Aaaa ne demesin Bi tek ben diyorum değil mi? İlk sen demedin mi
"Ben ne diyorum sen ne diyorsun gelmiş....." Bunu sen demedin mi yani benim dediğimden çok farkı yok senin dediğini okuyamayıp anlmadığımı söylüyorsun

Ayrıca DLLS Nadiren Daha İyi keskinlik Oluştursada Native'e Kadar Saf ve kaliteli bir şekilde sınamaz Aynı şekilde DLLS 4 ne kadar iyi olsada özellikle çok hızlı ve datylı oyunlarda Her zaman olmasada görüntü'dr detay bozukluğuna sebep oluyor Ayrıca Oyun'da olmayan detaylar Ekliyor Daha doğrusu oyun içindeki detaylara hiç olmamış Detaylar ekliyor bu yüzden Keskinlik olarak nadiren'de olsa Nativeden daha iyi görüntü sunuyor çünkü Olmayan kare ekleyerek görüntünün keskinliğini tamamlıyor nadiren

Yani En Saf Görüntü Her zaman Nativedir

Neyse Boşver uzatmayalım (yanlış bir şey dediysem sana karşı kb)

XWHBEJEJSJS

Yani tabi iki kullanıcı için daha iyi olacak ama Emin ol Nvidia'nın umrunda bile olmayacak

Sadece Şu Resime bak Ne demek istediğimi anlayacaksın
Alıntıyı görüntüle

Adamlar Gamer kısmını zevkine yapıyor bende olsam umrumda olmaz Sadece gamer kısmında unutulmayak marka imajı vs. Diye yapıyorlardır en fazla
Dediğin gibi uzatmanın gereği yok. Ben de yanlış bir şey söylediysem kusura bakma, filler tepişir çimenler ezilir gerek yok. İyi forumlar

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Gökhan
Aaaa ne demesin Bi tek ben diyorum değil mi? İlk sen demedin mi
"Ben ne diyorum sen ne diyorsun gelmiş....." Bunu sen demedin mi yani benim dediğimden çok farkı yok senin dediğini okuyamayıp anlmadığımı söylüyorsun

Ayrıca DLLS Nadiren Daha İyi keskinlik Oluştursada Native'e Kadar Saf ve kaliteli bir şekilde sınamaz Aynı şekilde DLLS 4 ne kadar iyi olsada özellikle çok hızlı ve datylı oyunlarda Her zaman olmasada görüntü'dr detay bozukluğuna sebep oluyor Ayrıca Oyun'da olmayan detaylar Ekliyor Daha doğrusu oyun içindeki detaylara hiç olmamış Detaylar ekliyor bu yüzden Keskinlik olarak nadiren'de olsa Nativeden daha iyi görüntü sunuyor çünkü Olmayan kare ekleyerek görüntünün keskinliğini tamamlıyor nadiren

Yani En Saf Görüntü Her zaman Nativedir

Neyse Boşver uzatmayalım (yanlış bir şey dediysem sana karşı kb)

XWHBEJEJSJS

Yani tabi iki kullanıcı için daha iyi olacak ama Emin ol Nvidia'nın umrunda bile olmayacak

Sadece Şu Resime bak Ne demek istediğimi anlayacaksın
Alıntıyı görüntüle

Adamlar Gamer kısmını zevkine yapıyor bende olsam umrumda olmaz Sadece gamer kısmında unutulmayak marka imajı vs. Diye yapıyorlardır en fazla
marketshare hesabı yapınca amdnin grafik departmanının iflas etmesi gerekiyor

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,737
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla ti super düşünüyordum en başta sırf 16gb diye yoksa 4070 super de yeter de ileriye dönük olsun dedim 5 sene kafam rahat eder diye. Açıkçası Mfg gözümü çok boyadı piyasa oturursa amd den sonra 5070 ti almam daha iyi olacak ama bakalım
Mfg fake fps sadece göz boyama ama bu fake fps işini çok iyi yapmış nvidia o ayrı mevzu yinede şahsen kas gücü+ gerektiği yerde teknoloji olayı olsun isterdim.

Top Bottom