7000 hakkında bilgim yok fakat benim ağzım yandığı için ben de 5070 ti alarak nvidia tarafına geçmeyi planlıyordum. Bu durumda bilmiyorum ne yapıcam amd de alabilirim tekrar arada 20k fark olursa tabii
7000 hakkında bilgim yok fakat benim ağzım yandığı için ben de 5070 ti alarak nvidia tarafına geçmeyi planlıyordum. Bu durumda bilmiyorum ne yapıcam amd de alabilirim tekrar arada 20k fark olursa tabii
Valla ti super düşünüyordum en başta sırf 16gb diye yoksa 4070 super de yeter de ileriye dönük olsun dedim 5 sene kafam rahat eder diye. Açıkçası Mfg gözümü çok boyadı piyasa oturursa amd den sonra 5070 ti almam daha iyi olacak ama bakalım
Ben ne diyorum sen ne diyorsun gelmiş fsr ile dlss kıyaslaması yapıyorsun sızan görüntülerde de gre den 4k da %40 daha iyi olduğu yazıyor sen neye inanmak istiyorsan ona inanabilirsin. İnsanları yanlış yönlendirme yeterli
Ya cidden çok garip çar'sın Knk gidip kendi yazdığına bı bak zar zor anladım insan bir virgül koyar oraya "gre" yazısının arkasına çünkü devamı gibi yazmışsın
Ayrıca hadi yazamıyon okuyamıyonda mı Sence Ben Orda cidden DLLS ile FSR'ı mı karşılaştırdım ???
Ben orda diyorum ki AMD sunumda gösterdiği verilere vs. Mesela Güvenme O Attığım video'nun söylediğim dakikasın'da AMD FSR 4'ün görüntü kalitesini gösteriyor ve Bakarsan FSR 4'ün Native görüntü kalitesinden Daha kaliteli/Net olduğunu gösteriyor ben'de diyorum ki Bırak FSR'ı DLLS bile Native görüntüden Daha Saf/Kaliteli Olamaz En Saf ve Net görüntü Native'dir ama antenlere bakarsan AMD FSR sanki Nativeden daha iyiymiş gibi gösterdi özellikle Bundan hiç anlamayanlar veya dikkat etmeyenler FSR'ın gerçekten çok çok iyi olduğunu düşünecek subliminal mesaj öyle düşün
Yani kısaca demek istediğim AMD'nin Verilerine Güvenme Diyorum ve Performans farkı 10-20 oyunun Avarge FPS değeri alınarak yapılır Sen gidip RX 9070XT'nin en yüksek FPS verdiği oyunamı bakıp hesapladın ??
Ya İşin En Komik Tarafı'da Nerenden Salladın bilmiyorum AMA RX 9070XT'nin 7900Gre'den 4K'da %40 performans Farkı olması İMKANSIZ sen ne yaşıyorsun o zaman o kart 5080 rakibi olurdu
Dlss çoğu zaman native ile çok yakın bazen geçtiği bile oluyor. Hardware Unboxed videosunu izleyebilirsin. Fsr için böyle olur mu çıkınca görücez ben de dlss 4 ün daha iyi olacağını düşünüyorum.
Ya cidden çok garip çar'sın Knk gidip kendi yazdığına bı bak zar zor anladım insan bir virgül koyar oraya "gre" yazısının arkasına çünkü devamı gibi yazmışsın
Ayrıca hadi yazamıyon okuyamıyonda mı Sence Ben Orda cidden DLLS ile FSR'ı mı karşılaştırdım ???
Ben orda diyorum ki AMD sunumda gösterdiği verilere vs. Mesela Güvenme O Attığım video'nun söylediğim dakikasın'da AMD FSR 4'ün görüntü kalitesini gösteriyor ve Bakarsan FSR 4'ün Native görüntü kalitesinden Daha kaliteli/Net olduğunu gösteriyor ben'de diyorum ki Bırak FSR'ı DLLS bile Native görüntüden Daha Net Olamaz En Kaliteli ve Net görüntü Native'dir ama antenlere bakarsan AMD FSR sanki Nativeden daha iyiymiş gibi gösterdi özellikle Bundan hiç anlamayanlar veya dikkat etmeyenler FSR'ın gerçekten çok çok iyi olduğunu düşünecek subliminal mesaj öyle düşün
Yani kısaca demek istediğim AMD'nin Verilerine Güvenme Diyorum ve Performans farkı 10-20 oyunun Avarge FPS değeri alınarak yapılır Sen gidip RX 9070XT'nin en yüksek FPS verdiği oyunamı bakıp hesapladın ??
Ya İşin En Komik Tarafı'da Nerenden Salladın bilmiyorum AMA RX 9070XT'nin 7900Gre'den 4K'da %40 performans Farkı olması İMKANSIZ sen ne yaşıyorsun o zaman o kart 5080 rakibi olurdu
Mesaj otomatik birleştirildi:
DLLS Native'den Daha Mı İyi ???
Kb Suç bende Senin Gibi Birine bir şey anlatmaya çalışıyorum
Senin konuşmalarında hiçbir bilgin olmadığı için cahil olduğun için yok türkçe öğren yok cümle kur yok okuyamıyorsun gibi boş cümleler yazıyorsun senin gibi bir cahili muhattap almıyorum bomboş adamsın, işine bak. Türkçeyi de senden öğrenecek değilim velet
Senin konuşmalarında hiçbir bilgin olmadığı için cahil olduğun için yok türkçe öğren yok cümle kur yok okuyamıyorsun gibi boş cümleler yazıyorsun senin gibi bir cahili muhattap almıyorum bomboş adamsın, işine bak. Türkçeyi de senden öğrenecek değilim velet
Aaaa ne demesin Bi tek ben diyorum değil mi? İlk sen demedin mi
"Ben ne diyorum sen ne diyorsun gelmiş....." Bunu sen demedin mi yani benim dediğimden çok farkı yok senin dediğini okuyamayıp anlmadığımı söylüyorsun
Ayrıca DLLS Nadiren Daha İyi keskinlik Oluştursada Native'e Kadar Saf ve kaliteli bir şekilde sınamaz Aynı şekilde DLLS 4 ne kadar iyi olsada özellikle çok hızlı ve datylı oyunlarda Her zaman olmasada görüntü'dr detay bozukluğuna sebep oluyor Ayrıca Oyun'da olmayan detaylar Ekliyor Daha doğrusu oyun içindeki detaylara hiç olmamış Detaylar ekliyor bu yüzden Keskinlik olarak nadiren'de olsa Nativeden daha iyi görüntü sunuyor çünkü Olmayan kare ekleyerek görüntünün keskinliğini tamamlıyor nadiren
Yani En Saf Görüntü Her zaman Nativedir
Neyse Boşver uzatmayalım (yanlış bir şey dediysem sana karşı kb)