AMD RX 9070 Ve Problemler

Geçtiğimiz ay Vatan'dan indirim ile Asus prime rx 9070 ekran kartı aldım. Sık sık yaşadığım en büyük sorun amd Software꞉ Adrenalin Edition'daki ayarlarımın sıfırlanmasıydı. Sıfırlanma sebebi olarak beklenmedik sistem arızası göstermektedir. Az önce oyuna girerken (Battlefield 2042) ekran videodaki gibi oldu. Sistemi güç tuşuyla kapatmak zorunda kaldım. OCCT ile testler yaptığımda hata veya problem yaşamamaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Video linki
Video linki Samsung'a ait bulut linki güvenilir bir linktir yanlış anlaşılma olmasın :)

Bu hatayı sık sık yapmasa da ayarların sıfırlanması tekrarlı olan bir durum.

DDU ile sürücü silinip tekrardan kurulum yaptım ancak işe yaramadı maalesef.
Yabancı forumlarda da bu sorun sadece asus pireme 9070xt lerde var eski tuf 1660 super kartlarda da aynı sorun vardı giriş seviyesi ekran kartı her zaman kafa yorar

OCCT ile sorun yoksa hatanın kaynağı kart dışı olabilir. Dolaylı olarak kart da etkileniyordur. Hata raporlarına, sistem dökümüne bakmak lazım.

Chrome da hwa disable yapacaksın.

Ekran kartı kaynaksız windows herhangi bir nedenle çökerse ayarlar sıfırlanır yani o hata kart kaynaklı değil.

He tabi sen gidip karta nette gördüğün stabil olmayan oc uc yaptıysan kart kaynaklıdır.
Hwa derken ? Hangi ayar ?

Geçtiğimiz ay Vatan'dan indirim ile Asus prime rx 9070 ekran kartı aldım. Sık sık yaşadığım en büyük sorun amd Software꞉ Adrenalin Edition'daki ayarlarımın sıfırlanmasıydı. Sıfırlanma sebebi olarak beklenmedik sistem arızası göstermektedir. Az önce oyuna girerken (Battlefield 2042) ekran videodaki gibi oldu. Sistemi güç tuşuyla kapatmak zorunda kaldım. OCCT ile testler yaptığımda hata veya problem yaşamamaktayım.

Alıntıyı görüntüle

Video linki
Video linki Samsung'a ait bulut linki güvenilir bir linktir yanlış anlaşılma olmasın :)

Bu hatayı sık sık yapmasa da ayarların sıfırlanması tekrarlı olan bir durum.

DDU ile sürücü silinip tekrardan kurulum yaptım ancak işe yaramadı maalesef.
bendede oluyor bunun bi çözümü yok rx 5700 xt kullanıcısıyım bu bende çok fazla oluyor ben artık ayar yapmıyorum

Hayatımda ilk defa quick share kullanan birini görüyorum, nutkum tutuldu.
Ben sürekli kullanıyorum Samsung da zaten epeydir vardı ve artık android içinde evrensel olarak google da sundu pc den telefona veri iletmekte de epey iyi çalışıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

OCCT ile sorun yoksa hatanın kaynağı kart dışı olabilir. Dolaylı olarak kart da etkileniyordur. Hata raporlarına, sistem dökümüne bakmak lazım.
Uğraştıracak yani :) bu gidişle baltaş ile videoya çıkarım

Oyunlarda takılma vb oluyor mu peki hocam? Yakın zamanda 9070xt almayı düşünüyorum vaz mı geçsem
Rx 9070 için konuşursam takılma problemi var diyemem ancak anladığım kadarıyla paylaştığım sorunlar AMD'nin hoşgeldin hediyesi :)

bendede aynı sorun var sürekli sıfırlanıyor ayarlar,oyun çöküyor mavi ekran atıyor pc

Bence oyunla alakalı rtx 3090 var aynı oyunda crash yiyorum genelde öldüğümde

5070 te 23k gördü aylar önce hem konu sahibinde xt olmayanı var

amd kullanıyorsun sanırım sende
yok ben kullanmıyorum ama bura senin 5070 ti performansında 9070 xt almak varken gidip aynı paraya 5070 alıp sonrada kuyruk acını çıkaracağın konu değil git başka konu aç orada ağla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri