Neler Yeni

AMD RX6650XT Wattman Yeniden :(

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
İyi Akşamlar Öncedende Wattman Yediğim Amd RX6650XT Ekran Kartımı 1 Sene Önce Koruma Prizi + Pro Driver İle 1 Senedir Sorunsuz Kullanmaktaydım Ancak Pcyi Temizlemek İçin Ekran Kartını Söküp Çıkarınca Driver Gitti Yeniden Pro Sürüm İndirdim Ve Sonuç 2 Gündür Oyunun Ortasında Siyah Ekran Pcyi Yeniden Açtığımda İse Silinmiş Driver. Varmı Çözüm Önerisi Olan. Teşekkürler Şimdiden :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ümit Öztürk
düzgün takamamış olabilir misin

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Arda Teksin
İyi Akşamlar Öncedende Wattman Yediğim Amd RX6650XT Ekran Kartımı 1 Sene Önce Koruma Prizi + Pro Driver İle 1 Senedir Sorunsuz Kullanmaktaydım Ancak Pcyi Temizlemek İçin Ekran Kartını Söküp Çıkarınca Driver Gitti Yeniden Pro Sürüm İndirdim Ve Sonuç 2 Gündür Oyunun Ortasında Siyah Ekran Pcyi Yeniden Açtığımda İse Silinmiş Driver. Varmı Çözüm Önerisi Olan. Teşekkürler Şimdiden :(
Tek çözüm doğru driveri bulabilmek veya bios yüklemek.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
BIOS'tan hiçbir ayar açmadan sıfırlayıp kaydedip çık. Bak bakalım yapmaya devam edecek mi?

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Bunuda denedim reis 2. Defada xmp kapattım acaba ondanmı diye hala aynı maalesef
Bir hata falan veriyor mu? Yoksa direkt siyah ekrana mı geçiş yapıyor? OCCT'yi indirip Stability Test kısmından Power'i seçip başlat testi bakalım. PSU da bir sorun var mı yok mu bak bakalım.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
hocam aynı sorunu ben de yaşıyordum. pinleri düzgün oturtmadığımdan yaşanıyormuş. ddu yerine amd driver cleaner kullanmanı öneririm.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Bir hata falan veriyor mu? Yoksa direkt siyah ekrana mı geçiş yapıyor? OCCT'yi indirip Stability Test kısmından Power'i seçip başlat testi bakalım. PSU da bir sorun var mı yok mu bak bakalım.
Direkt siyah ekran veriyor hocam tekrar açtığımda driver silinmiş oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam aynı sorunu ben de yaşıyordum. pinleri düzgün oturtmadığımdan yaşanıyormuş. ddu yerine amd driver cleaner kullanmanı öneririm.
Hocam pinlerden olduğunu sanmıyorum yaklaşık 1 sene önce çözdüğümde bu sorunu fiziksel müdahalede bulunmamıştım ama deneyeceğim teşekkürler

Kaç dakika yapmam yeter birde reis

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Direkt siyah ekran veriyor hocam tekrar açtığımda driver silinmiş oluyor

Hocam pinlerden olduğunu sanmıyorum yaklaşık 1 sene önce çözdüğümde bu sorunu fiziksel müdahalede bulunmamıştım ama deneyeceğim teşekkürler

Kaç dakika yapmam yeter birde reis
Bir sorun olduğunda genelde başlattığın gibi ekran gidiyor. 10-15 dakika yapman yeterli.

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Top Bottom