En iyisi asus kankaAMD RX6700xt almayı düşünüyorum ama hangi marka alıcağımı bilmiyorum. Aklımda sapphire pulse var daha ucuz olduğu için ama başka marka alsam bi farkı olur mu? msi xfx gibi.
Tabi mesela asus ve sapphire dersek asus daha iyi ama genelde bu kart değerleri güzel fazla vermeye gerek yokBende öyle düşünüyorum ama bi farkı olur mu? performans veya soğutma açısından.
Performans açısından pek fark olmuyor ama soğutma açısından fark olur elbet. En ucuzları bile fazla ısınmaz. Mesela pulse modeli max 70-75 arası sıcaklıkta çalışır. Kasanın hava akışı kötüyse biraz daha yüksek sıcaklıklar görebilirsin ama alınır yinede.Bende öyle düşünüyorum ama bi farkı olur mu? performans veya soğutma açısından.
AMD RX6700xt almayı düşünüyorum ama hangi marka alıcağımı bilmiyorum. Aklımda sapphire pulse var daha ucuz olduğu için ama başka marka alsam bi farkı olur mu? msi xfx gibi.
Bende msi düşünüyorum önceki kartım msi rx580 di ama bozuldu şimdi yine msi almayı düşünüyorumBende amd 6600 var kanka benim kasa akışım iyi mesh kasa 6600 msi mech modeli var oto hızda oyunlarda 83 fan hızına çıkıyor max 60 derece oluyor 6700 de olsun olsun max 70 diue düşünüyorum belki o kadar bile yoktur ben mech ten memnunum ses yapıyor mu dersen çok az rahatsız asla etmez kulaklıksız bile
Bende msi düşünüyorum önceki kartım msi rx580 di ama bozuldu şimdi yine msi almayı düşünüyorum