Çözüldü✓ AMD RX6700xt için hangi marka daha iyi?

pr0phet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
418
AMD RX6700xt almayı düşünüyorum ama hangi marka alıcağımı bilmiyorum. Aklımda sapphire pulse var daha ucuz olduğu için ama başka marka alsam bi farkı olur mu? msi xfx gibi.

Hangisi ucuzsa alın

AMD RX6700xt almayı düşünüyorum ama hangi marka alıcağımı bilmiyorum. Aklımda sapphire pulse var daha ucuz olduğu için ama başka marka alsam bi farkı olur mu? msi xfx gibi.
En iyisi asus kanka

Bende öyle düşünüyorum ama bi farkı olur mu? performans veya soğutma açısından.
Tabi mesela asus ve sapphire dersek asus daha iyi ama genelde bu kart değerleri güzel fazla vermeye gerek yok

Bende öyle düşünüyorum ama bi farkı olur mu? performans veya soğutma açısından.
Performans açısından pek fark olmuyor ama soğutma açısından fark olur elbet. En ucuzları bile fazla ısınmaz. Mesela pulse modeli max 70-75 arası sıcaklıkta çalışır. Kasanın hava akışı kötüyse biraz daha yüksek sıcaklıklar görebilirsin ama alınır yinede.

Bende amd 6600 var kanka benim kasa akışım iyi mesh kasa 6600 msi mech modeli var oto hızda oyunlarda 83 fan hızına çıkıyor max 60 derece oluyor 6700 de olsun olsun max 70 diue düşünüyorum belki o kadar bile yoktur ben mech ten memnunum ses yapıyor mu dersen çok az rahatsız asla etmez kulaklıksız bile

Bende amd 6600 var kanka benim kasa akışım iyi mesh kasa 6600 msi mech modeli var oto hızda oyunlarda 83 fan hızına çıkıyor max 60 derece oluyor 6700 de olsun olsun max 70 diue düşünüyorum belki o kadar bile yoktur ben mech ten memnunum ses yapıyor mu dersen çok az rahatsız asla etmez kulaklıksız bile
Bende msi düşünüyorum önceki kartım msi rx580 di ama bozuldu şimdi yine msi almayı düşünüyorum

Bende msi düşünüyorum önceki kartım msi rx580 di ama bozuldu şimdi yine msi almayı düşünüyorum

Ben çok memunum karta kötü soğutuyor diyenler olmuştu almadan önce en yüksek ayarlarda oynuyorum oyunları max 60 derece oto hızı 83 fan dediğim gibi çok tatlı bir fan sesi var buz gibi içi antartika gibi insanlar onjn neyini kötüledi diye düşünüyorum anlam veremiyorum açıkcası saphireden iyi kanka

En iyisi RED DEVİL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,257
Üyeler
192,664
Son üye
efeaslan22
Geri