yaaa klasik amd işteoyun oynarken siyah ekran geliyor hiçbirşey yapamıyorum yeniden başlatınca ekran kartı aktif olmuyor ve el ile aygıt yöneticisinden aktif ediyorum. nasıl çözebilirim
bırak iade etyaaa klasik amd işte
Ne alaka ?yaaa klasik amd işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bırak iade et
ya amd nin sorunları işte boşver düzelir 1 2 güneNe alaka ?![]()
650w psuGüç kaynağı olarak ne kullanıyorsun
usta ikincil el almıştım en kısa zamanda nvidia geçeçem bunu satması zoryaaa klasik amd işte
bırak iade et
Modlanmış custom driver derken hocamAynı sorunu 6500XT de yaşadım. Sorununuzun adı "amddwdmg görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu."
Alıntıyı görüntüle
Denemediğim yöntem kalmadı hiçbir türlü çözemedim. Tek etkili olan yöntem PSU'nun içini açıp temizlemem oldu, bunu yaptıktan sonra 1 hafta boyunca sorunsuz kullandım ve daha sonra tekrar başladı. Mecburi bir şekilde ekran kartını iade ettim ama şanslısınız keşke ekran kartı bende olsaydı da deneseydim dediğim bir yöntem var.
Modlanmış Custom Driver kurup deneyebilirsin bir çok kişi bu şekilde bazı problemlerini çözüyor. Bende kullanmaktayım şuan da.
Bana yazılımdan olarak geliyor 1 ay önce aldım hiç sıkıntı yok son 1 haftadır böyle olduGenelde güç kaynağı ile ilgili bir problem yaşanıyor prizi kasa kablolarını iyi kontrol et ve ekran kartı için önerilen psu değerini öğren ayrıca dandik psu larda tehlikelidir bence psu markası olarak fsp ve sharkoon dan aşağısı ve en az 80+ bronz sertifikalı olması önemli ve 2. El alarak hata etmişsin kanki... İnşAllah sorununu en yakın zamanda çözersin...
Alttab falan attığında mı oldu yoksa random muModlanmış custom driver derken hocam
Bana yazılımdan olarak geliyor 1 ay önce aldım hiç sıkıntı yok son 1 haftadır böyle oldu
Hiçbiryere basmıyorum normal bir şekilde oluyorAlttab falan attığında mı oldu yoksa random mu
Driver sürümün?Hiçbiryere basmıyorum normal bir şekilde oluyor
Windows update ile gelen advanced Microsoft devise display güncellemesini DDU İLE KALDIRDIM AMD SİTESİNDEN RECOMMEND Sürümünü kullanıyorumDriver sürümün?