Çözüldü✓ amd rx6700xt siyah ekran

Windows update ile gelen advanced Microsoft devise display güncellemesini DDU İLE KALDIRDIM AMD SİTESİNDEN RECOMMEND Sürümünü kullanıyorum
Driver yüklerken çakışma yaşanabiliyor windows otomatik kurduğu için bir yandan. 22.12.2 sürümünü indir ama kurma. İnternet bağlantını kes ve DDU ile şuan ki sürücünü kaldır, ardından indirdiğin sürücüyü kur sonra yeniden başlatıp internetini geri takabilirsin. En güvenli yöntem bu. Bu çözmezse custom driver denenebilir.

Driver yüklerken çakışma yaşanabiliyor windows otomatik kurduğu için bir yandan. 22.12.2 sürümünü indir ama kurma. İnternet bağlantını kes ve DDU ile şuan ki sürücünü kaldır, ardından indirdiğin sürücüyü kur sonra yeniden başlatıp internetini geri takabilirsin. En güvenli yöntem bu. Bu çözmezse custom driver denenebilir.
Usta ddu ile kaldırdım internet bağlantısını açık yapmıştım dün akşam tekrar kurdum ama win update den güncelleştirme geçmişinde kurmamış ek olarak custom driver açıklarmısın nasıl kullanacağım nerden indircem

custom driver açıklarmısın nasıl kullanacağım nerden indircem
İndirme linkleri bu şekilde ama kurulum biraz zahmetli. Özellikle bu işlerden hiç anlamayan biriyseniz çok karmaşık gelebilir. Tamamen size kalmış bir seçim.

gpu'yu resetleyin
Windows + Ctrl + Shift + B
bu şekilde yapabilirsiniz yada psu da bir sıkıntı vardır

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yada sürümü güncel değildir

Geri