AMD Ryzen 2600 vs 3100

Ben yayın yapmak istiyorum valorant csgo gibi oyunları ısınmasını istemem pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her sitede istediklerimi deniyorum hangisi ucuzsa ama 5.5 yada üstü oluyor hep
Benim attığım sistemleri al

Gtx 1660 süper 2k senin baktığın yer kazık
2k ya bulunur
Zotac falan hiç duymadım iyi marka mı güvenmiyorum ondan MSI bilindik diye sponsorluklarda görüyorum hep

Gigabyte görmüştüm MSI dedim 2.5k diye
Rx 5600 xt var o fiyata

Zotac falan hiç duymadım iyi marka mı güvenmiyorum ondan MSI bilindik diye sponsorluklarda görüyorum hep
Zotac, Galax, gigabyte, inno gibi markalar güvenilir

Ben yayın yapmak istiyorum valorant csgo gibi oyunları ısınmasını istemem pek

Her sitede istediklerimi deniyorum hangisi ucuzsa ama 5.5 yada üstü oluyor hep
msi da ısınacak ?
marka takıntın olmasın arada fark yok diyorum siz hala msi diyorsunuz msi alırsan 5 10 yıl sonra ne yayın ne oyun oynayabilirsin diyorum daha iyi ekran kartı almak varken neden paranla rezil oluyorsun ?
1660 superle 1650 superden daha İYİ yayın yaparsın

Rx 5600 xt var o fiyata

Zotac, Galax, gigabyte, inno gibi markalar güvenilir
Ben bu sitelere hiç bakmadım itopya vatan falan girdim size güveneceğim şekilde hoşuma hiç gitmesede Aralık’ta bi bakıncam yine

Ben bu sitelere hiç bakmadım ütopya vatan falan girdim size güveneceğim şekilde hoşuma hiç gitmesede Aralık’ta bi bakıncam yine
hocam güvenilir kaygınız olmasın sırf 2 3 youtuber video çekiyor diye o yer güvenilecek diye bir şey yok
itopya mesela en az güvendiğim ve müşteri hizmetleri konusunda en tırt mağaza müşteri hizmetlerini ararsanız ne dediğimi anlarsınız

Ben bu sitelere hiç bakmadım ütopya vatan falan girdim size güveneceğim şekilde hoşuma hiç gitmesede Aralık’ta bi bakıncam yine
Seçim sana kalmış
Kazık yiyip ileride pişman olacağın sistem mi toplamak istersin yoksa fiyatına göre gayet kaliteli bir pc alıp ileride rahat olacağın ve daha çok performanslı sistem mi toplamak istersin

hocam güvenilir kaygınız olmasın sırf 2 3 youtuber video çekiyor diye o yer güvenilecek diye bir şey yok
itopya mesela en az güvendiğim ve müşteri hizmetleri konusunda en tırt mağaza müşteri hizmetlerini ararsanız ne dediğimi anlarsınız
Aralık’ta alacam zaman var belki güzel sistem çıkarırlar öyle alırım yada indirimlerden bişi kapmaya çalışırım

sen bize güven bak biz itopyadan daha güveniliriz :D
sen sistem için bütçeni ver biz olabilecek en iyi sistemi toplayacağız merak etme

Aralık’ta alacam zaman var belki güzel sistem çıkarırlar öyle alırım yada indirimlerden bişi kapmaya çalışırım
donanım arşivi yakında sistem çıkartıcak onu bekle 1000 tl ye yakın indirimle geliyor sistemler

Seçim sana kalmış
Kazık yiyip ileride pişman olacağın sistem mi toplamak istersin yoksa fiyatına göre gayet kaliteli bir PC alıp ileride rahat olacağın ve daha çok performanslı sistem mi toplamak istersin
Bu ekran kartlarının şekilleri hoşuma gitmediğindende çekiniyorum kasanın yanı cam olacak beğenmem diye

sen bize güven bak biz itopyadan daha güveniliriz :D
sen sistem için bütçeni ver biz olabilecek en iyi sistemi toplayacağız merak etme

donanım arşivi yakında sistem çıkartıcak onu bekle 1000 TL ye yakın indirimle geliyor sistemler
Tamam sağolun iyi geceler

Herkese iyi geceler

Bu ekran kartlarının şekilleri hoşuma gitmediğindende çekiniyorum kasanın yanı cam olacak beğenmem diye

Tamam sağolun iyi geceler

Herkese iyi geceler
görüntü önemli değil.
oyun oynarken kasaya değil monitöre bakıyorsun

görüntü önemli değil.
oyun oynarken kasaya değil monitöre bakıyorsun
Ekran kartı programları var mı benim bi arkadaşda bişi var spor moda alıyor basic mod falan var onlar nedir o programlar çalışır demi

Anasına satayım sanki oyun oynarken ekran kartını seyredeceksin
Valla seninle daha fazla uğraşmak istemiyorum, belli ki anlamak istemiyor ve kazık yemek istiyorsun
KEYİFLİ KAZIKLANMALAR
hatta git vatandan al pastanın üzerindeki çilek olur :D (!)

Ekran kartı programları var mı benim bi arkadaşda bişi var spor moda alıyor basic mod falan var onlar nedir o programlar çalışır demi
onlar ekran kartının ayarları markanın değil
bütün ekran kartlarında aynı marka farketmiyor o konuda rahat ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,510
Üyeler
190,054
Son üye
PrimePanel
Geri